Voetbaloverzicht- Zuidhorn houdt het spannend in Kloosterburen

8
105

STREEK – Het gesprek van de dag gaat de laatste tijd niet over voetbal, maar het weer. De hardnekkige winter gooit al maanden het voetbalprogramma in de war. Zelfs nu de lente is aangebroken. In het streekgebied ging zaterdag slechts één duel door. Grijpskerk verloor van Heerenveense Boys (zie verslag elders). Zondag vonden zelfs clubs met kunstgras dat het niet verantwoord was (gevoelstemperatuur werd berekend op -16). De enige streekwedstrijd was Kloosterburen-Zuidhorn, onder zonnige omstandigheden gespeeld. Zuidhorn won.

Op de site van VV KLOOSTERBUREN stond het volgende bericht: ‘Ondanks de "kou" gaan de wedstrijden van het eerste en tweede elftal gewoon door. De wind heeft voor een mooi droog veld gezorgd en de zon regelt een wat aangenamer temperatuur. Niets staat dus een mooie voetbalmiddag in de weg. Kleed u warm en tot vanmiddag langs het veld. Gezelligheid kent geen tijd’. Er kwamen honderd toeschouwers af op de wedstrijd tegen ZUIDHORN. Zuidhorn-trainer Marinus Siekman was vooraf verbaasd over het doorgaan. Eenmaal op het ‘Westerklooster’-terrein wist hij wel beter: prima om op te spelen. Zuidhorn domineerde de eerste helft (al was de eerste de beste kans voor de thuisclub, via Annejan Ozinga) en kwam na de 1-0 (eigen doelpunt na inzet Thom Wijnands) op slag van rust op 0-2. Zuidhorn dacht de wedstrijd simpel uit te spelen, maar zag Kloosterburen terugkomen. En na de 1-2 kwam het geloof erin bij de promovendus en ontstonden er nog hachelijke momenten bij het doel van de gasten. Pieter Meijer had Kloosterburen alsnog een punt kunnen bezorgen maar zag de keeper op de goede plaats staan. Leider Hans Bolt vond dat een gelijkspel verdiend was geweest. "Maar de 1-2 kwam te laat". Marinus Siekman was van mening dat Zuidhorn verzuimd heeft meer te maken. "Ik heb nooit het gevoel gehad dat we een punt zouden verspelen. Ze waren niet echt bij machte de 2-2 te maken". Zuidhorn blijft door dit resultaat bovenin draaien, terwijl de zwart-witten naar onderen moeten kijken.

8 REACTIES

 1. The other day, while I was at work, my sister stole my
  iPad and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be
  a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83
  views. I know this is totally off topic but
  I had to share it with someone!

 2. Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using
  for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had
  problems with hackers and I’m looking at options for another platform.

  I would be fantastic if you could point me in the direction of a
  good platform.

 3. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave
  it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear
  and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to
  tell someone!

 4. This is the right website for anyone who wishes to understand
  this topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really would want to…HaHa).
  You certainly put a new spin on a subject which has been written about for many years.
  Great stuff, just excellent!

 5. Great web site you’ve got here.. It’s difficult to find quality writing like yours nowadays.
  I truly appreciate people like you! Take care!!

 6. I am extremely impressed with your writing skills
  as well as with the layout on your blog. Is this a paid
  theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice
  quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here