Home Nieuws Groningen Een gezellig weerzien voor de Vrouwen van Nu afd. Aduard

Een gezellig weerzien voor de Vrouwen van Nu afd. Aduard

0
Een gezellig weerzien voor de Vrouwen van Nu afd. Aduard

ADUARD – Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een reünie georganiseerd voor de Vrouwen van Nu afd. Aduard. Nadat de afdeling een aantal jaren geleden ter ziele ging, bleef de behoefte aan een gezellig samenzijn. En een gezellig samenzijn was het ook afgelopen donderdag weer. Twee accordeonspeelsters zorgden voor muzikale ondersteuning. Een enkeling waagde zich aan een dansje, terwijl het gros herinneringen ophaalde, want er was vooral ruimte om bij te praten. Janet Postema, activiteitenbegeleidster in het Zonnehuis, was vorig jaar coach van het team Westerkwartier bij de Grunneger Speuln en kreeg de lachers op haar hand met de belevenissen waar zij over vertelde. Het werd een geslaagde avond en na afloop waren alle dames unaniem: volgend jaar weer!

 

aduard vr van nu 2

aduard vr van nu 4

aduard vr van nu 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here