Reünieweekend Energy FM groot succes

2
80
Damwoude - energy FM

REGIO – Door heel Noordoost Friesland waren tijdens het weekend de klanken van Energy FM door de radio te horen. Voor één keer kwamen de dj’s van de voormalige piratenzender van de late jaren ’80 en begin jaren ’90 bij elkaar om in de vorm van een reünieweekend nog een weekend radio uit te zenden. Hierbij werden zij geholpen door RTV Noordoost Friesland. In het ijsbaanhokje aan de Achterwei in Damwoude zonden de dj’s de klassiekers van de jaren ’80 en ’90 uit. Het weekend, met het reüniefeest op zaterdagavond in de feesttent, was een groot succes. ‘Radiobloed blijft door je aderen stromen, als je dat eenmaal hebt kom je er niet weer vanaf.’ Initiatiefnemer Dirk Winkel sprak van een groot succes. ‘Het is fantastisch om weer bij elkaar te zijn en zoveel mensen te mogen ontvangen. Sommigen zeggen: ‘Energy FM is de reden waarom ik de ambitie had om bij de radio te gaan werken.’ Daar krijg je een heel goed gevoel van.’

2 REACTIES

  1. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here