Ronde van Twijzelerheide gewonnen door Umberto Atzori

0
99
DSF_FRIE-p23

TWIJZELERHEIDE – Wielrenner Umberto Atzori uit Zorgvlied heeft zaterdag de 27e Ronde van Twijzelerheide op zijn naam geschreven. Hij won met een nipte zegen van Andries Weening uit Harkema en Jord Veslinga van Wielervereniging Otto Ebbens die respectievelijk tweede en derde werden. Zij hadden uiteindelijk een voorsprong van ongeveer een minuut op de overige deelnemers. In totaal verschenen er 66 mensen aan de start, waaronder de Groninger Sent Thissingh, die voor de zesentwintigste keer deelnam aan de Ronde. De Ronde van Twijzelerheide is een wielerronde van 90 kilometer, welke gereden werd over de Tolweg, Swaddepaed, Fokke Zwaagmanbuorren en de Doarpsstrjitte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here