Jens la Roi ‘Persoon van het jaar’

8
174
Gerkesklooster - persoon van het jaar

GERKESKLOOSTER/STROOBOS – Jens la Roi is afgelopen zaterdag uitgeroepen tot ‘Persoon van het jaar’ in het Tweelingdorp Gerkesklooster/Stroobos. Tijdens de jaarvergadering van het Plaatselijk Belang werd hij geroemd vanwege zijn inzet voor het dorp. “Zonder hem was de school er niet geweest,” stelde voorzitter Tineke Koers. “Sinds 1998 heeft hij zich hiervoor ingezet. Daarnaast was hij ook altijd betrokken bij de voetbalvereniging in het dorp, waar hij een oogje in het zeil kon houden bij kinderen die wel eens gepest werden.” Naast bloemen voor La Roi waren ze er ook voor Koers zelf. Zij nam na drie jaar afscheid van de vereniging.

 

8 REACTIES

  1. I loved as much as you’ll receive carried out right here.

    The sketch is tasteful, your authored material stylish.
    nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same
    nearly a lot often inside case you shield this increase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here