Home Geen categorie Kinderen versieren taarten bij Bakkerij A.J. van der Bijl

Kinderen versieren taarten bij Bakkerij A.J. van der Bijl

0
Kinderen versieren taarten bij Bakkerij A.J. van der Bijl

KOLLUM – Bij Bakkerij A.J. van der Bijl in Kollum kwamen woensdagmiddag een tiental kinderen met hun ouders in de bakkerij om zelf taarten te gaan versieren. Zij waren de winnaars van de kleurplaatwedstrijd die de bakkerij een tijdje geleden uitgeschreven had. De kinderen, in de leeftijd van 2 tot 12 jaar, kregen elk een taart die zij met slagroom, verse stukjes fruit en snoepjes konden versieren. Ondanks dat sommige kinderen niet van de slagroom af konden blijven gingen alle kinderen aan het einde van de middag met een prachtige zelfgemaakte taart naar huis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here