Home Nieuws Groningen Ondernemer Frank Moes ondersteunt VV Aduard 2000

Ondernemer Frank Moes ondersteunt VV Aduard 2000

0
Ondernemer Frank Moes ondersteunt VV Aduard 2000

ADUARD – In het weekend van 15 maart jl vierde Loon en Bestratingsbedrijf Frank Moes te Aduard haar 12,5 jarig bestaan. Frank heeft zelf geen directe betrokkenheid bij de VV Aduard 2000, maar juist deze ondernemer stelt de ‘cadeaupot’ naar aanleiding van het 12,5 jarig bestaan ter beschikking aan de VV Aduard 2000. “Goede relaties met het dorp zijn voor ons van belang. Als je dan op deze wijze kunt bijdragen aan zo´n grote vereniging werk je direct aan je relaties”, aldus de weldoener. “Het bestaan van de voetbalvereniging is voor het dorp van groot belang. Topsport en ondernemerschap ligt dan maar dicht bij elkaar.”

De VV Aduard 2000 kan de bijdrage uitermate goed gebruiken. De vereniging is in het najaar van 2012 opgeschrikt door fraude van de penningmeester. De voorzitter is weggelopen en de vereniging werd achtergelaten met een financiële en administratieve chaos. Sinds oktober 2012 is er een interim bestuur aangesteld die orde op zaken moet stellen. De interim voorzitter Jacob Klaas Star, is zeer blij verrast met de bijdrage van € 555,55 voor de VV Aduard2000. Dat Frank Moes ook weet van aanpakken, is weer eens gebleken bij de herinrichting van de fietsenstalling op het sportpark. Op zaterdag 23 maart is door vrijwilligers in zeer koude omstandigheden een nieuwe fietsenstalling ingericht. De ondersteuning die Frank Moes daarbij heeft verstrekt met zijn materieel en kennis heeft zeker bijgedragen tot het gewenste resultaat. VV Aduard2000 heeft nu een overdekte fietsenstalling met verlichting, gerealiseerd in een zware periode voor de vereniging. Er wordt zelfs al gefluisterd over een nieuwe naam voor het sportpark; ‘Camp Nou Nou’.

Op de foto wordt de cheque met een waarde van € 555,55 symbolisch uitgereikt aan de aanvoerder van de F1 van de VV Aduard 2000, in aanwezigheid van de spelers van F1, leider, trainer, bestuursleden van de vereniging. “Want”, sluit Moes af, “de toekomst ligt bij de jeugd; die moet met plezier blijven voetballen in Aduard.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here