Oranje aftrap voor Kroningsspelen op de Reinbôge

0
90
Filmpje - Bergum start kroningsspelen 2

BERGUM – Op basisschool de Reinbôge in Bergum werd op een feestelijke manier een start gegeven aan de Kroningsspelen die op 26 april op vele scholen in Nederland plaats zullen vinden. Vele kinderen gingen oranje, of rood-wit-blauw gekleed naar school, waar ,Prins Willem-Alexander en zijn vrouw Prinses Maxima’ de aftrap gaven voor het project. Ook werd er door de kinderen van alle klassen luidkeels gezongen voor meester Ruurd, die zijn laatste verjaardag als meester vierde op de school, voordat hij met pensioen gaat.

 

 

Filmpje - Bergum start kroningsspelen 3 

Filmpje - Bergum start kroningsspelen 4

Filmpje - Bergum start kroningsspelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here