APK voor fietsen voor fietsers in Oeganda

0
60
KOLLUM - fietsproject

KOLLUM – Leerlingen van het Piter Jelles !mpulse uit Kollum hielden donderdagmiddag een ludieke actie om fietsattributen te verzamelen voor jongeren in Oeganda. Door middel van een fietsspreekuur bij de Jumbo in Kollum zamelden zij fietsbellen, fietskettingen en fietssloten in voor jongeren die in Oeganda in de gevangenis hadden gezeten en nadat zij vrij kwamen een fiets hebben gekregen. De wegen in Oeganda zijn echter veel slechter dan hier, waardoor de conditie van de fietsen snel te wensen over laat. Bij de Jumbo spraken zij fietsers aan, boden hen een fietscheck aan en gaven hen de mogelijkheid om de fietsonderdelen te doneren. Wethouder Jelle Boerema gaf het startschot voor de actie.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here