Prijs startersmarkt voor Tim Renkema

0
229
Startersmarkt4 Foto gemeente

GROOTEGAST – In het gemeentehuis van Grootegast is een café voor starters op de woningmarkt gehouden. Daaraan hebben deelgenomen Van der Velde & Hoen, Klopstra-Volders, Hypotheekservice Leek, Notebomers Bouwgroep, Wold en Waard en de gemeente. Er zijn behoorlijk wat bezoekers geweest en dus mag de conclusie worden getrokken dat de woningmarkt niet helemaal op slot zit. Bezoekers van het café konden een vragenformulier invullen. Na afloop van het café is door notaris Volders een prijswinnaar getrokken. Tim Renkema was de gelukkige. Wethouder Sjabbo Smedes heeft de prijs -bestaande uit waardebonnen in te leveren bij de plaatselijke winkeliers- aan de prijswinnaar overhandigd.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here