week 22

0
56

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 28 mei tot en met 3 juni 2013:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Een heikel onderwerp staat al een aantal weken tussen u en uw partner in en het is hoog tijd dit eens aan te pakken. Wees rustig en kalm en laat de woorden goed op u inwerken.

STIER (22 april t/m 21 mei): U bent communicatief sterk deze week en weet dat vooral op het werk goed uit te buiten. Wanneer u sportief aan de slag gaat, moet u proberen maat te houden.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het is zaak eerlijk te zijn tegen de mensen om wie u geeft, want een leugen achterhaalt u snel en zal veel kapot maken. Pas op voor kleine ongelukjes deze week.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Het wordt een pittige week waarin u meerdere keren voor hete vuren komt te staan. Laat u niet uit de tent lokken door onbekenden. Het achterste van uw tong kunt u alleen laten zien aan de mensen die u vertrouwd.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Er is een kans voor u om een financieel voordeeltje te behalen. Daarvoor moet u wel vroeg opstaan en scherp blijven gedurende de dagen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U bent nogal vol van uw eigen prestaties en het gemak waarmee u hierover praat, wordt niet door alle mensen om u heen met enthousiasme ontvangen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U werkt hard aan een stapje omhoog in uw carrière. Scholing en cursussen zijn waar u druk mee bent. De hoognodige ontspanning verdwijnt naar de achtergrond, maar of dat nou zo verstandig is?

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De liefde vraagt om tijd en aandacht. Daarom weet u het goed gemaakt; u pakt uw spullen en neemt uw liefde mee voor wat tijd met zijn tweeën, ver weg van de sleur en drukte.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Een verhaal wat een naaste over u de wereld in helpt, gaat een eigen leven leiden en krijgt een voor u nogal vervelend staartje. Er rest niks anders dan de schade te beperken.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Wees niet te hard voor iemand die u om goede raad vraagt. Deze persoon heeft geen baat bij kritiek, maar moet juist vooruit geholpen worden.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Zodra de week begint, bent u genoodzaakt door een beroep van een familielid op u, om uw hele planning om te gooien. Uw humeur wordt er niet beter op, naarmate de week vordert.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Wees voorzichtig met belangrijke papieren. Als u ze laat rondslingeren, kunnen ze wel eens in verkeerde handen vallen. Ga dit weekend een goed gesprek met uw partner aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here