geslaagden!

0
1150

Afdeling Zorg en Welzijn: VMBO Leerwerktraject: Stefanie Groenwold VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg: Noa Bosch; Gerda Dijkstra, Zwagerbosch; Gerjanne Dijkstra, Oudwoude; Udie Jousma, Kollumerzwaag; Margriet Overdijk, Buitenpost; Samantha Pels; Marijke Postma, Buitenpost; Johanna Tjoelker, Gerkesklooster; Romy Werkman, Lauwerzijl VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg Dinie van Dekken; Magretha de Haan, Zwagerbosch; Richard Kloosterman, Gerkesklooster; Stefan Kloosterman, Gerkesklooster; Fennie Kooistra, Kollumerpomp; Hanny van der Land, Twijzelerheide; Femke Meinema, De Westereen; Moyra Sikkenk, Buitenpost; Mariska Talma, Westergeest; Jens Veenstra; Jordy Veenstra, Twijzelerheide; Baukje Visser, Engwierum; Fardau van der Wagen; Isha van der Weg, Kollumerzwaag; Lutske Wiersma, Westergeest; Kristine Zuidema, Buitenpost VMBO Theoretische Leerweg: Gerda Adema; Johan Broersma; Fransiska Bruinsma, Kollumerzwaag; Piter Hamstra, Twijzel; Kees Heins, Twijzel; Gerjanne Huisma, Twijzel; Sikke de Jong, Kollumerpomp; Jannie van der Kloet; Martijn van der Meer; Gerard Reitsma, Twijzel; Rianne Sloothaak; Daniëlle Visser; Marc de Vries; Jordy van Wieren, Twijzel; Grieta Wijbenga, De Westereen Geen plaatsnaam is Kollum CSG Lauwers College – locatie Surhuisterveen VMBO – Theoretische leerweg: Roan Banga; Kelly Boek, Kootstertille; Auke de Boer, Harkema; Johannes de Heij, Opende; Marten Huisma; Richard de Jong; Klaas- Wytze Kits; Emyl van der Kooi, Augustinusga; Willem Kootstra; Meente Noorderwerf, Opende; Anjo van der Ploeg, Harkema; Marinke van der Ploeg, Harkema; Hendrianne Renkema; Geeske Rijpma; Alida Vaatstra; Eline van der Veen, Rottevalle; Pytrix Veenstra; Mark Visscher, Opende; Marco Vries, Augustinusga; Marie-Janne van der Wiel, Harkema; Gemma Zuidersma Afdeling Bouwtechniek VMBO – Basisberoepsgerichte LWT Jille Kooistra Afdeling Bouwtechniek VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg Stefan Bos; Nino Faber; Siebe Stienstra, Twijzel; Sije Veenstra, Kootstertille; Jan van der Wal, Rottevalle VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Tjalling Kamstra, Eastermar Afdeling Voertuigentechniek VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Sietze Kloosterman, Kootstertille Afdeling Verzorging VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Lars Boersma, Eastermar; Alexander Maten, Harkema; Gea Smids, Harkema VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Ayrton Banga; Rubin van Dijk; Tjeerd-Jan Heidbuurt, Drogeham; Jelmer Helmholt, Doezum; Pieter Kats, Augustinusga; Jappie Poelstra, Drogeham; Annet Spinder, Harkema Afdeling Zorg en Welzijnbreed VMBO – Kadeberoepsgerichte leerweg: Wendy Miedema, Kootstertille; Annemarije van Til, Harkema; Daisy de Vries, Drogeham Afdeling Sport, Dienstverlening en Veiligheid VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Thessa Algra, Harkema; Jeen Couperus, Augustinusga; Paula Hamstra; Wobbrich van Wieren, Augustinusga; Sybren Zandstra VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Jelline Bergsma; Sanne de Haan, Augustinusga; Jildau Vissia, Drogeham; Geen plaatsnaam is Surhuisterveen. CSG Lauwers College – locatie Grijpskerk Afdeling Metaaltechniek: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Henri Horenga, Lutjegast; Jan Christian Jansen, Warfstermolen; Thom de Vries, Zoutkamp. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Lammert Jan Broekema, Lutjegast; Dirk- Jan Heuker, Lauwerzijl; Gille Postma, Zoutkamp; Mark Visser, Zoutkamp. Afdeling Sport, Dienstverlening en Veiligheid: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Bjarne van Diesen, Pieterzijl; Kimberly Nicolai; Christian Usai, Oldehove. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Elias Aachban, Zuidhorn. Afdeling Zorg en Welzijn: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Kevin Heerlien; Silke Neef, Noordhorn. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Wolly Hoekstra, Niehove; Iris Toxopeus, Zoutkamp. VMBO – Theoretische leerweg: Jorin de Boer; Lianne Bolhuis, Lutjegast; Sharon Bos, Zuidhorn; Jesse Broeils; Menno Gaaikema, Houwerzijl; Marijke Glas, Lutjegast; Willemijn Helder; Moniek Homan, Zoutkamp; Sanne Jongeling, Ulrum; Romy Kazemier, Noordhorn; Bodine Kloosterman, Lutjegast; Nienke van der Kooi, Munnekezijl; Olivia Kooijman; Dion Lukkien, Zoutkamp; Jan Medema, Lutjegast; Peter van der Meer; Hennie Oostra, Burum; Frank Renkema, Sebaldeburen; René Slagter, Lauwerzijl; Nieck Steenbergen, Niezijl; Mark Berend Top; Eva Visser, Noordhorn; Jelice de Vries; Yvonne Wolthuis, Lutjegast; Karlien Zijlema; Hilda Zijlstra, Niezijl; Evert van Zuiden, Lauwerzijl. AOC Terra VMBO Groen te Oldekerk VMBO Landbouwbreed Gemengde Leerweg Anna Marleen Bijkerk, Marum; Michel Boetes, De Wilp; Ilse Borst, Zuidhorn; Marinka Folkerts, Grijpskerk (TL); Ruud Hamming, Noordhorn (TL); Iris Hoekzema, Aduard; Patrick Hummel, Oldekerk; Janna Hut, Oldekerk (TL); Jara Hut, Roden; Alida van der Kaap, De Wilp (TL); Lynn Koning, Noordhorn (TL); Manon Kraaijinga, Boerakker; Job Lageschaar, Oldekerk (TL); Eddie Nijdam, Aduard (TL); Marijn Ottens, Niekerk (TL); Lars Spoelman, Zuidhorn; Silphen Top, Doezum; Emily Westerhof, Grootegast (TL); Henk van der Wier, Noordwijk; Wilco Wieringa, Niekerk (TL); Joran Wijkstra, Den Horn (TL) VMBO Landbouwbreed Kaderberoepsgerichte Leerweg Froukje Ausma, Zevenhuizen; Sharleen Bakker, Nietap; Deborah van den Berg, Boerakker; Jasper Boekema, Nieuw-Roden; Jacob de Boer, Midwolde; Marissa Braam, De Wilp; Tim Bronkema, Zuidhorn; Marilieke Brouwer, Zuidhorn; Wendy Dijk, Roden; Jelle Haisma, Haulerwijk; Jantina Holtland, Kornhorn; Rowin Jansen, Niebert; Danniek Jonker, Oldekerk; Michiel Kloosterman, Roden; Claudia Leutscher, Niekerk; Janine Melessen, Jonkersvaart; Tim van der Ree, Zuidhorn; Hilko Schuiringa, Noordhorn; Iris Sloot, Zuidhorn; Dennis van der Sluis, Grijpskerk; Esther Splint, De Wilp; Mark van Steeg, Zevenhuizen; Robin van der Steege, Zuidhorn; Jasper Stigter, Zuidhorn; Patrick van der Velde, Zevenhuizen; Kirsten Venema, Aduard; Koen Verschure, Roderwolde; Gijs Vonk, Waskemeer; Demi de Walle, Zuidhorn; Mark Ybema, Oldekerk; Feiko-Jan Zuidema, Grijpskerk; Leroy Zuidema, Zuidhorn; Alice van der Zwaag, Leek VMBO Landbouwbreed Basisberoepsgerichte Leerweg Reinder Bil, Ureterp; Sander de Boer, Haulerwijk; Xander Boeve, De Wilp; Marco Bosma, Nieuw-Roden; Remco Bouman, Oldekerk; Cora Brian, Leek; Stefan Clarenbach, Aduard; Charelle Coenraad, Tolbert; Joyce Croeze, Zuidhorn; Egbert Duursma, Roden; Jacquelien Dwarshuis, Zuidhorn; Romar Elsinga, Haulerwijk; Diederik Feitsma, Niehove; Rick Folkerts, Niekerk; Melanie Hansma, Zuidhorn; Stephan van der Heide, Marum; Nick Helmhout, Grijpskerk; Ben Hoeksema, Den Horn; Nicole Hoiting, Niekerk; Jan Hummel, De Wilp; Andries de Jong, Bakkeveen; Jessica de Jong, Aduard; Gillian Kahlé, Leek; Robbie Kemna, Haulerwijk; Justin Klyvis, Niekerk; Duran Kobes, Zevenhuizen; Heero Koopmans, Bakkeveen; Evelien Krol, Marum; Ester Kuiper, De Wilp; Lars van der Leest, Marum; Pascal Leistra, Haulerwijk; Brando de Meer, Tolbert; Jakob Moes, Noordhorn; Jeroen Mulder, Zuidhorn; Natasja Nolle, Roden; Janco Ottema, Siegerswoude; Joël Paesens, Roden; Chanau Plantinga, Groningen; Bart Renkema, Nuis; Mariska Renkema, Boerakker; Marcel Schep, Den Horn; Joël Siersema, Marum; Robert Steenbergen, Steenbergen; Berend Steenhuis, Marum; Job Stenekes, Noordhorn; Janko Swierenga, Doezum; Kay Thijs, Tolbert; Diandra Timmer, Leek; Naichel Timmer, Sebaldeburen; Wayne van der Veen, Nieuw-Roden; Bettine van der Veer, Bakkeveen; Willem Venema, Niekerk; Jasper Visser, Zuidhorn; Ben Vogelzang, Haulerwijk; Harm Vogelzang, Donkerbroek; Richard Voorburg, Zevenhuizen; Daniëlle Willems, Haulerwijk; Daniëlle Ypma, Kommerzijl; Regina Zijlstra, Grootegast VMBO Landbouwbreed Leerwerktraject Jannes Heemstra, Noordhorn; Alessandro Hofman, Steenbergen; Melissa Majoor, Leek C.S.G. Dockinga College Dokkum VMBO; Basisberoepsgerichte leerweg; Handel en Administratie; Zjène van Dam, Niawier; Jesse Jansma, Burdaard; Taeke Taekema, Dokkum; René Terpstra, Oosternijkerk; Stephan Tjeerdsma, Anjum; Nino Toro, Ternaard; Esther Veenje, Schiermonnikoog; Edzer de Vries, Dokkum; Willem Wouda, Anjum; Douwe Folkert Zijlstra, Anjum; Instalektro; Danny Bergsma, Noardburgum; Johannes Bloem, Reitsum; Leo Brander, Driezum; Wilco Houtstra, Dokkum; Alle Sierksma, Lichtaard; Ruurd Torensma, Oosternijkerk; Joeke Vellema, Lichtaard; Metalektro; Danny Buruma, Brantgum; Yme Eekkerk, Kollumerzwaag; Jordi Huiberts, Feanwalden; Gerald Koree, Metslawier; Voertuigentechniek; René van Dijk, Marrum; Sytse Groen, Oosternijkerk; Mark Helmhout, De Westereen; Runar van der Horn, Wanswert; Kevin Lindeboom, Marrum; Berry Sjoerdstra, Broeksterwald; Jitse van der Velde, Burdaard; Joël de Windt, Dokkum; Bouwbreed; Pieter Bloemsma, Driezum; Hayo Greydanus, Ternaard; Siebren de Groot, Damwald; Danny Hansma, Zwagerbosch; Max Holwerda, Damwald; Jeffrey Merkus, De Westereen; Johannes Ploeg, Anjum; Arnold Visser, Oostrum Fr; Verzorging; Afke de Boer, Dokkum; Sita Boerstra, De Westereen; Youri Bouman, Blije; Cassandra Brouwer, Lichtaard; Jeltien Feddema, Dokkum; Ypie Folkertsma, Reitsum; Melissa de Haan, Ternaard; Liza Holwerda, Anjum; Lysanne de Jager, Dokkum; Rommie de Jong, Dokkum; Baukje Kroodsma, Ee; Krzysia Lahmers, Blije; Silke Procee, Feanwalden; Froukje Sierksma, Reitsum; Lisa Sijtsma, Dokkum; Elske Sloot, Anjum; Janine Verbeek, Holwerd; Johan de Vries, Nes (D); Marije de Vries, Aldtsjerk; Kaderberoepsgerichte leerweg; Handel en Administratie; Monica de Jong, Dokkum; Meindert Meindersma, Metslawier; Ljibbe Roorda, Ternaard; Willem de Vries, Dokkum; Alwin van der Weg, Ternaard; Arnout Westert, Walterswald; Instalektro; Lars Bouma, Zwagerbosch; Dimitri van der Galiën, Dokkum; Niall Kerkhof, Hantumhuizen; Jelle Oegema, Dokkum; Keimpe Pieter Reitsma, Damwald; Ruben Riem Vis, Driezum; Jeffrey Tjeerdsma, Metslawier; Jentsje Weidenaar, Nes (D); Metalektro; Rick van der Heide, Dokkum; Reinout van der Naald, Oentsjerk; Rense Posthumus, Ternaard; Pieter-Wolter Sibma, Foudgum; Rutmer Talsma, Ferwert; Sjoerd Visser, Holwerd; Voertuigentechniek; Wilson Cuperus, Hantum; Steffen-Anne Elgersma, Raard; Lucas Jousma, Dokkum; Bert Visser, Anjum; Gerlof Walsma, Ternaard; Bouwbreed; Simon de Beer, Wierum; Nick Everts, Damwald; Dominik Ruhnow, Ginnum; Verzorging; Taeke Bierma, Blije; Rianne de Boer, Dokkum; Jitske Dekema, Ternaard; Aarushi Dijkstra, Oosternijkerk; Lianne Dijkstra, Walterswald; Sabina Dijkstra, Walterswald; Grietje van Duinen, Dokkum; Annegien de Graaf, Burum; Nynke de Graaf, Damwald; Froukje Hiemstra, Ternaard; Janna Hofstede, Dokkum; Wietse van der Meij, Holwerd; Lisanne Sytsma, Dokkum; Jildou Tabak, Dokkum; Tine Vos, Dokkum; Ingrid van der Wal, Oostrum Fr; Nienke van der Weg, Ternaard; Liesbeth Wijngaarden, Dokkum; Jeltje Wijnsma, Damwald; Sita van der Zwaag, Dokkum; VMBO Theoretisch; Miranda Bakker, Engwierum; Sanne Bakker, Dokkum; Joyce Barendsen, Holwerd; Suzanne van Bezooijen, Dokkum; Sygrid Boersma, Holwerd; Jantine Boonstra, Dokkum; Max Boorsma, Rinsumageast; Rutger Brugman, Dokkum; Wolter Buikema, Dokkum; Anouk Cuperus, Dokkum; Hielke Dijkstra, Anjum; Lolke Dijkstra, Anjum; Willem Dijkstra, Niawier; Carmen van Doremalen, Engwierum; Hendrica Draaijer, Feanwalden; Joy Droogsma, Westergeest; Janine Elzinga, Paesens; Jelko Fennema, Dokkum; Robbert Folkertsma, Dokkum; Wilco Gerlofs, Dokkum; Sietse Giling, Hantumhuizen; Koen Graveland, Dokkum; Eline Groen, Damwald; Louise Groen, Paesens; Eelke de Groot, Anjum; Sander Haakma, Dokkum; Sytze Hekel, Ternaard; Jordy Herder, Koarnjum; Simon Willem Hoeksma, Ee; Bodil de Hoop, Hiaure; Jan van der Hout, Hantum; Pieter Idsardi, Holwerd; Marleen Iedema, Dokkum; Jeroen de Jager, Dokkum; Tjeerd de Jager, Dokkum; Natasja Jilderda, Dokkum; Baukje de Jong, Jannum; Petra de Jong, Dokkum; Rixte Kalsbeek, Dokkum; Sanne Keizer, Dokkum; Anniek Klaaysen, Dokkum; Bianca Kleefstra, Dokkum; Jitse Mark Kommery, Dokkum; Jelly van der Kooi, Anjum; Eva Koopmans, Holwerd; Annemijn Krol, Dokkum; Jasper Krol, Dokkum; Jelmer Krol, Dokkum; Melanie Kruidhof, Damwald; Theun Leistra, Dokkum; Kristiaan Miedema, Holwerd; Gerjan Mossel, Ee; Hylke Muurling, Morra; Ivar Nanne, Walterswald; Alice Olijnsma, Dokkum; Jarieke Overdijk, Hantumhuizen; Piter van der Ploeg, Holwerd; Wesley Plooy, Dokkum; Gerbrich Raap, Oostrum Fr; Ype Rispens, Morra; Bram Roersma, Dokkum; Jan-Jelmer Ronner, Dokkum; Anna Schipper, Dokkum; Ewald Seepma, Oosternijkerk; Rudmer Sennema, Dokkum; Jeltine Sijtsma, Hantum; Jorn Slijver, Dokkum; Daniëlle van der Sluis, Holwerd; Johan Smit, Dokkum; Tamme Smit, Dokkum; Marika Soldaat, Dokkum; Axel Steegstra, Ee; Frank de Swart, Dokkum; Margriet van der Veen, Ternaard; Christine Visser, Dokkum; Robert Visser, Dokkum; Ybele Klaas Visser, Burdaard; Wytze Vogel, Lioessens; Anita de Vries, Dokkum; Rianna van der Werff, Dokkum; Jitske Werkhoven, Damwald; Froukje Wiersma, Oosternijkerk; Liam Wiersma, Engwierum; Mirjam van der Woude, Raard; Erik Woudwijk, Dokkum; Folkert Ykema, Raard; Femke Zeilinga, Dokkum; Patrick Zeilstra, Aldtsjerk; Patrick Zwerver, Oosternijkerk; Havo; Anne Adema, Holwerd; Merijn Annema, Dokkum; Bart van Assen, Broeksterwald; Dieuwke Azier, Oostrum Fr; Lianne Baarsma, De Westereen; Hessel Bakker, Dokkum; Rianne Bakker, Dokkum; Gooitske Bierma, Waaxens (D); Janna Bierma, Dokkum; Louise Bieshaar, Nes (D); Tom van der Bijl, Dokkum; Anniek Bilker, Holwerd; Thialda de Boer, Readtsjerk; Yvonne de Boer, Hurdegaryp; Friso Booij, Dokkum; Erwin Boon, Dokkum; Stefan Boorsma, Dokkum; Anneke van der Bos, Holwerd; Martijn te Braak, Feanwalden; Rinskje Braaksma, Oosternijkerk; Steffanie Brink, Dokkum; Anneke Broersma, Feanwalden; Jildau Bruggeling, Holwerd; Meta Castelein, Burgum; Fera Dam, Noardburgum; Jesse Dijkstra, Dokkum; Margriet Duinstra, Driezum; Arno-Jan Feddema, Dokkum; Mechiel Gerding, Feanwalden; Marije de Graaf, Noardburgum; Ruerd de Haas, Rinsumageast; Chris Hiemstra, Dokkum; David Hiemstra, Dokkum; Dideke Hiemstra, Dokkum; Marike Hietkamp, Feanwalden; Agatha Hoekstra, Holwerd; Ellen Hoekstra, De Westereen; Geke Hoekstra, Gytsjerk; Sietske Hoekstra, Dokkum; Albert Hoogterp, Blije; Remi Horjus, Feanwalden; Henk ten Hoven, Aalsum; Veerle Idzinga, Burdaard; Pietrik Iedema, Dokkum; Hanna Jacobsen, Damwald; Gerrit Jellema, Ferwert; Wytse de Jong, Feanwalden; Taeke-Jan Keegstra, Ternaard; Marissa Kikstra, Dokkum; Esther Klaver, Dokkum; Cas Kleine, Dokkum; Lotte Kooistra, Dokkum; Selien Kooistra, Rinsumageast; Ronald Koster, Dokkum; Klaas Kramer, Damwald; Aline Lei, Paesens; Sanne-Jouk Lettinga, Ferwert; Elise van der Linde, Dokkum; Johan Ludema, Walterswald; Gea van der Meulen, Rinsumageast; Mark van der Meulen, Damwald; Lisa Miedema, Ferwert; Jochem van der Molen, Westergeest; Jeldau Nadema, Oentsjerk; Luuk Nicolai, Metslawier; Tim Nicolai, Metslawier; Lisanne Nutma, Oostrum Fr; Talitha Ottema, Dokkum; Symen van der Pas, Damwald; Tessa Peterson, Damwald; Jelger-Dick Poelstra, Dokkum; Anieke Poortinga, Dokkum; Dion Pranger, Dokkum; Eelkje Raap, Broeksterwald; Elbrich Schoorstra, Ternaard; Nynke Sijtsma, Dokkum; Corine Sikkema, Oosternijkerk; Esther Sinnema, Feanwalden; Lisa Slijpen, Dokkum; Nynke Smit, Burdaard; Roelof Smit, Walterswald; Willemijn Smit, Dokkum; Tjeerdlouwren Soldaat, Dokkum; Reinder Straatsma, Damwald; Jerry Sun, Aldtsjerk; Akkeneel Talsma, Brantgum; Martin Themmen, Oosternijkerk; Erica van der Valk, Kollumerzwaag; Anna Maaike van der Veen, Noardburgum; Femke Veenstra, Driezum; Boaz Verkerk, Hantumhuizen; Anna Meinsina Visser, Oosternijkerk; Jan Visser, Anjum; Anne Vrielink, Ginnum; Andreas de Vries, Dokkum; Baukje de Vries, Damwald; Pieter de Vries, Driezum; Anna-Maaike van der Weide, Hantum; Esther Westra, Damwald; Maria Westra, Ferwert; Peter Westra, Leeuwarden; Anton Wiersma, Hallum; Jalanka Wiersma, Dokkum; Gerben Wijbenga, Blije; Erica Wijnsma, Dokkum; Hester Wijtsma, Oosternijkerk; Hessel Woelinga, Dokkum; Foeke Yntema, Rinsumageast; Amarins Zijlstra, Dokkum; Atheneum; Mame Braaksma, Rinsumageast; Sjoerd Geelhoed, Dokkum; Bart de Graaff, Terschelling West; Yvonne ter Haar, Dokkum; Suzanna van der Heide, Walterswald; Gerbrich Hoekstra, Reitsum; Ria de Jong, Driezum; Winand de Jong, Blije; Jelma van der Meer, Ternaard; Margriet Miedema, Dokkum; Klaske Oberman, Broeksterwald; Marlies Overdijk, Hantumhuizen; Eelco Pietersma, Schiermonnikoog; Ytske van der Ploeg, Holwerd; Niels Plomp, Rinsumageast; Lydia van Rooijen, Westergeest; Jenny Ros, Munein; Karst Schuil, Dokkum; Yte-Elbrich Schukking, Hegebeintum; Melissa van Suijlekom, Dokkum; Berend Visser, Anjum; Anne-Ruth Vlasma, Aalsum; Bianca de Vries, Ternaard; Johan de Vries, Dokkum; Minke van der Wal, Damwald; Hilde Warning, Burdaard; Tine Liefke Wiersma, Hegebeintum; Carine van der Woude, Oentsjerk;Ingrid Woudwijk, Dokkum; Arjan Zuidema, Walterswald; Gymnasium; Maayke de Boer, Dokkum; Lise Hacquebord, Dokkum; Tjeerd Jan Heeringa, Foudgum; Sietske Hoekstra, Reitsum; Hylke Hoogland, Ternaard; Kaj de Hoop, Hiaure; Eelkje Kooistra, De Falom; Marrit Meinema, Dokkum; Engbert Miedema, Ferwert; Joris Oonk, Dokkum; Thomas Pesman, Dokkum; Robin Waterval, Ternaard; Catharina Witteveen, Dokkum; Irene Zijlstra, Holwerd;