Bauke Mollema schittert in Frankrijk

153
346
DSK_STRK-p25.pdf - Adobe Acrobat Pro

“Volgens mij hoor ik bij de beste klimmers in Tour de France”

FRANKRIJK – Bauke Mollema, wiens basis nog in Zuidhorn ligt, doet het goed in de Tour de France. Bij deze een overzicht van zijn prestaties in de eerste negen dagen van deze wielerklassieker.

Dag 1: Bauke komt de eerste etappe, een vlakke rit van Porto-Vecchio en Bastia niet zonder kleerscheuren door. Tijdens de laatste kilometers ontstond er een valpartij waar de renner niet omheen kon sturen. "Toen ik ze voor me neer zag gaan, wist ik al dat ik niet meer op tijd zou kunnen stoppen. Ik probeerde toen links van de weg het stoepje op te springen, maar dat lukte niet helemaal. Ik kegelde toen nog iemand van Lampre onderuit, geloof ik. Mijn fiets was helemaal kapot. Ik ben op die van Bram Tankink naar de finish gereden. Gelukkig heb ik er weinig schade aan overgehouden. Meer dan enkele schaafwondjes heb ik niet." Mollema komt als 190e over de finishlijn en zag de Duitser Marcel Kittel als eerste over de streep komen.

Dag 2: Een heuvelachtige rit die Bauke professioneel uitrijdt. Op de Cote de Sulario, het slotklimmetje op twaalf kilometer voor de streep zat de kopman van Belkin op de eerste rij. Hij controleerde, maar hoefde niet in te grijpen. De Belg Jan Bakelants won de etappe en mocht de gele trui om zijn schouders hijsen. Bauke kwam als 50e over de finish en dat is ook zijn positie in het algemeen klassement.

Dag 3: Opnieuw een heuveletappe en het peloton is verhuisd naar het vaste land waar er wordt gekoerst vanaf Ajaccio naar Calvi over een afstand van 145.5 kilometer. Mollema rijdt precies zoals hij dat wil en test bij klimmetjes zijn benen. Hij rijdt dan steeds bij de eerste 20 renners. Uiteindelijk komt hij als 44e over de streep. Een prima prestatie, in het algemeen klassement schuift hij op van de 50e naar 36e plaats.

Dag 4: De ploegentijdrit. Belkin eindigde als veertiende en verloor 0.37 op Orica. Bauke staat nu op de 44e plaats op 37 seconden achter Gerrans. Voor Mollema is het voorlopig de schade beperkt houden en wachten op de eerste bergetappe die gepland staat op zaterdag.

Dag 5: Het is Mark Cavendish die in de sprint de vijfde etappe op zijn naam weet te schrijven. Een sprint die overigens wordt ontsierd door een massale valpartij. Mollema ziet het allemaal gebeuren en blijft op de been. En dat is goed nieuws in een Tour die voorlopig nog zit te wachten tot het gaat ontploffen. Simon Gerrans blijft in het geel.

Dag 6: Mollema wordt mooi voorin het peloton gehouden door zijn hardwerkende ploeggenoten en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Tot 30 kilometer voor de finish. Mark Cavendish valt op een rotonde en neemt de achter hem rijdende Mollema mee. Gelukkig niets ernstigs en het gaat er steeds meer op lijken dat de renner van Belkin de bergen in kan gaan zonder kleerscheuren.

Dag 7: En dat gaat gebeuren. Ook tijdens de zevende etappe rijdt Mollema beheerst, attent en weet dat het nu moet gaan gebeuren. De laatste rit voor de bergen, die wordt gewonnen door de oppermachtige Peter Sagan is geweest. Nederland gaat er morgen goed voor zitten. In een zeer warm tot tropisch Frankrijk gaat het peloton de bergen in. Tot 120 kilometer gaat het nog slechts om een paar hobbeltjes, maar dan gaat het gebeuren. Eerst is er de klim naar de Col de Pailhères op zo’n 1700 meter hoogte met een lengte van ruim 15 kilometer en een stijgingspercentage van 8, en sommige delen zelfs tot iets boven de 10 procent. Na een korte afdaling volgt de afsluitende klim naar de finishplaats Ax 3 Domaines. Die is 7.8 kilometer lang met stijgingspercentages van 8 tot ruim 10 procent. Mollema laat weten dat “hij er zin in heeft en blij is de eerste week schadevrij heeft overleefd”. Wie hem hoort spreken zou ook kunnen denken dat het gaat om een criterium in Tytjerksteradiel. “Maar”, weet Mart Smeets, die tegenwoordig zijn naam prima uit kan spreken, “dat is ook zijn grote kracht”.
Dag 8: Onder het oog van miljoenen toekijkende mensen laat de oud-Zuidhorner zien waar hij toe in staat is. Tijdens de slotklim naar de finishplaats Ax 3 Domaines zijn de ogen op Mollema gericht. Bij de televisie weten ze het ook niet meer. Hij zou nu toch moeten komen. Natuurlijk gaat de meeste aandacht uit naar de superieure Chris Froome die op grootse manier de etappe wint. Maar wij willen Bauke. Wij verwachten Bauke. “En daar komt Ten Dam, daar komt Ten Dam,” roept de commentator van de NOS op de TV. "En Ten Dam rijdt iedereen voorbij, wat doet Ten Dam nu?" De verslaggever is duidelijk onder de indruk. Maar dan wordt het ook hem duidelijk. Het is Mollema. Het is onze Bauke die daar bezig is het kippenvel op onze armen te krijgen met een imposante solo. Op de voet gevolgd door Ten Dam die daarvoor beulswerk voor zijn kopman heeft verricht. Hij schudt een man of twintig af en komt maar twee seconden tekort voor het podium. Mollema was zelf ook erg tevreden over zijn rit met het indrukwekkende slot: “Ik ben nog nooit zo diep gegaan. Laurens heeft me geweldig geholpen. Ik reed zoveel mensen er af, ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen en kon doorgaan. Dit was een super mooie dag. Ik heb gereden naar eigen inzicht en ben ondanks ongeduld kalm gebleven en heb mezelf daardoor niet opgeblazen. Daardoor kon ik mooie dingen doen tijdens de laatste kilometer. Maar wat mij betreft blijft het hier niet bij.” Belofte maakt schuld. Al zal Mollema daar geen tel van wakker liggen. Hij schuift op naar de vierde plaats in het algemeen klassement.
Dag 9: De laatste dag voor de rust. Daniel Martin wint de etappe en Mollema laat er geen gras over groeien en ziet zo mogelijk nog meer af dan de dag ervoor. Hij laat de wereld opnieuw een beetje versteld staan en rijdt zich in de Pyreneeën, in een etappe waar je een krant mee vol kan schrijven naar een indrukwekkend derde plaats in het algemeen klassement. Cris Froome consolideert het geel. “Volgens mij hoor ik bij de beste klimmers uit de Tour”, klinkt het bijna verwonderd uit de mond van Belkins kopman, die zich kan opmaken voor een meer dan verdiende rustdag. Vorm en zelfvertrouwen hebben een enorme impuls gekregen daar in de Franse bergen en dat belooft nog veel moois!

 

153 REACTIES

 1. I simply want to tell you that I am just new to blogging and site-building and truly loved your blog site. More than likely I’m planning to bookmark your site . You amazingly have fabulous articles. Regards for sharing your web-site.

 2. Generally I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, very great article.

 3. naturally like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll surely come back again.

 4. Nice post. I was checking constantly this weblog and I’m impressed! Extremely helpful info specially the ultimate phase 🙂 I maintain such information much. I used to be looking for this particular info for a very long time. Thanks and best of luck.

 5. I’d must verify with you here. Which is not something I usually do! I take pleasure in reading a publish that can make people think. Also, thanks for permitting me to remark!

 6. I got what you intend, thanks for posting .Woh I am pleased to find this website through google. “Being intelligent is not a felony, but most societies evaluate it as at least a misdemeanor.” by Lazarus Long.

 7. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say that you’ve done a great job with this. Also, the blog loads very quick for me on Chrome. Exceptional Blog!

 8. Thank you for sharing superb informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you’ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What an ideal web-site.

 9. I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be what precisely I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on most of the subjects you write regarding here. Again, awesome web log!

 10. It¡¦s truly a nice and useful piece of info. I¡¦m happy that you simply shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 11. wonderful post, very informative. I wonder why the other experts of this sector don’t notice this. You must continue your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!

 12. Admiring the dedication you put into your blog and in depth information you offer. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Great read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 13. Hey There. I discovered your weblog the usage of msn. That is a very well written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful information. Thank you for the post. I’ll certainly comeback.

 14. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 15. I’m still learning from you, while I’m improving myself. I certainly enjoy reading all that is written on your website.Keep the aarticles coming. I liked it!

 16. I do enjoy the manner in which you have framed this specific issue and it really does supply me personally some fodder for consideration. On the other hand, coming from what I have observed, I just simply hope when the actual reviews pack on that people remain on point and in no way start upon a soap box associated with some other news of the day. Anyway, thank you for this excellent piece and even though I can not really go along with it in totality, I regard your perspective.

 17. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site :).

 18. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other customers like its aided me. Good job.

 19. I additionally believe that mesothelioma is a scarce form of many forms of cancer that is usually found in individuals previously subjected to asbestos. Cancerous tissue form while in the mesothelium, which is a protective lining which covers the vast majority of body’s bodily organs. These cells usually form inside lining with the lungs, stomach, or the sac that really encircles one’s heart. Thanks for giving your ideas.

 20. I am not sure where you’re getting your info, however good topic. I needs to spend a while learning much more or figuring out more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

 21. I acquired more interesting things on this weight-loss issue. A single issue is that good nutrition is vital if dieting. A massive reduction in bad foods, sugary foodstuff, fried foods, sweet foods, pork, and bright flour products can be necessary. Having wastes parasitic organisms, and wastes may prevent targets for fat loss. While selected drugs for the short term solve the situation, the terrible side effects usually are not worth it, and so they never supply more than a temporary solution. It’s a known undeniable fact that 95% of fad diets fail. Many thanks sharing your opinions on this web site.

 22. Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Thank you!

 23. Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too magnificent. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it smart. I can’t wait to read far more from you. This is actually a wonderful site.

 24. Hello! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My website discusses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 25. Very good website you have here but I was curious about if you knew of any forums that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of online community where I can get feed-back from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

 26. You could certainly see your skills in the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. At all times go after your heart. “We may pass violets looking for roses. We may pass contentment looking for victory.” by Bern Williams.

 27. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 28. Hello there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 29. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this site and give it a look on a constant basis.

 30. One thing I’d like to touch upon is that weightloss routine fast can be performed by the appropriate diet and exercise. People’s size not simply affects appearance, but also the complete quality of life. Self-esteem, depressive disorder, health risks, and physical capabilities are afflicted in an increase in weight. It is possible to just make everything right whilst still having a gain. In such a circumstance, a condition may be the primary cause. While an excessive amount of food and never enough body exercise are usually responsible, common medical ailments and widespread prescriptions can certainly greatly increase size. Many thanks for your post right here.

 31. What i do not realize is in truth how you’re now not really much more smartly-appreciated than you might be now. You are so intelligent. You recognize therefore significantly with regards to this subject, produced me in my view imagine it from a lot of numerous angles. Its like women and men don’t seem to be involved except it’s something to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs excellent. All the time deal with it up!

 32. certainly like your web site however you have to take a look at the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to tell the truth however I will certainly come again again.

 33. Excellent post. I used to be checking constantly this blog and I’m inspired! Very useful information particularly the closing section 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

 34. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

 35. Just desire to say your article is as amazing. The clearness in your post is just nice and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 36. Hi there, simply became aware of your weblog via Google, and located that it’s really informative. I’m gonna be careful for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will likely be benefited from your writing. Cheers!

 37. I found your blog web site on google and verify just a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking ahead to studying more from you in a while!…

 38. After study just a few of the weblog posts on your web site now, and I really like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website record and shall be checking back soon. Pls take a look at my web page as properly and let me know what you think.

 39. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 40. Someone essentially help to make seriously posts I would state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to create this particular publish incredible. Excellent job!

 41. Thanks for your post. I also believe laptop computers have gotten more and more popular currently, and now will often be the only kind of computer found in a household. Simply because at the same time they are becoming more and more cost-effective, their working power keeps growing to the point where there’re as robust as pc’s coming from just a few years ago.

 42. I have observed that in the world today, video games are definitely the latest fad with kids of all ages. Periodically it may be not possible to drag your family away from the video games. If you want the very best of both worlds, there are various educational gaming activities for kids. Great post.

 43. Good – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 44. An interesting discussion is value comment. I think that it is best to write extra on this topic, it might not be a taboo topic however typically people are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 45. I¡¦m now not sure the place you are getting your information, however good topic. I needs to spend some time learning much more or working out more. Thank you for excellent info I used to be in search of this information for my mission.

 46. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

 47. Wow! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

 48. I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to don’t forget this site and give it a look regularly.

 49. I in addition to my pals happened to be digesting the nice tactics located on your web blog while then came up with a horrible suspicion I had not expressed respect to the website owner for those techniques. All of the guys became as a consequence passionate to learn them and have extremely been loving them. Many thanks for being quite accommodating as well as for getting these kinds of nice things most people are really needing to learn about. My sincere apologies for not saying thanks to sooner.

 50. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 51. F*ckin’ remarkable things here. I’m very satisfied to look your article. Thank you a lot and i’m taking a look forward to contact you. Will you kindly drop me a mail?

 52. Thanks for the tips shared on your blog. Something also important I would like to mention is that losing weight is not all about going on a fad diet and trying to shed as much weight that you can in a few days. The most effective way in losing weight is by getting it gradually and following some basic guidelines which can help you to make the most through your attempt to lose weight. You may realize and already be following many of these tips, however reinforcing expertise never hurts.

 53. Hi there, just become alert to your weblog via Google, and located that it is really informative. I’m gonna be careful for brussels. I will be grateful in the event you proceed this in future. Many other folks can be benefited from your writing. Cheers!

 54. There are certainly quite a lot of details like that to take into consideration. That may be a nice point to carry up. I supply the thoughts above as normal inspiration but clearly there are questions just like the one you carry up the place crucial thing will probably be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged round things like that, but I am positive that your job is clearly identified as a fair game. Each boys and girls feel the impression of only a second’s pleasure, for the remainder of their lives.

 55. Hello, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

 56. Someone essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to create this particular publish amazing. Wonderful job!

 57. certainly like your web site but you need to take a look at the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to inform the reality then again I’ll certainly come back again.

 58. I have learned some important things via your post. I’d personally also like to say that there might be situation that you will apply for a loan and do not need a cosigner such as a U.S. Student Aid Loan. But when you are getting financing through a conventional loan service then you need to be prepared to have a co-signer ready to make it easier for you. The lenders can base their very own decision over a few variables but the most significant will be your credit score. There are some financial institutions that will furthermore look at your job history and determine based on that but in many instances it will hinge on your scores.

 59. Great weblog here! Also your website lots up fast! What host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink on your host? I want my website loaded up as fast as yours lol

 60. Good ¡V I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 61. Hi, Neat post. There’s a problem along with your site in web explorer, would check this… IE nonetheless is the marketplace leader and a good component to people will pass over your wonderful writing due to this problem.

 62. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything. However think about if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this website could definitely be one of the most beneficial in its niche. Very good blog!

 63. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

 64. Hey this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 65. Hey would you mind stating which blog platform you’re using? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 66. I got what you mean , thankyou for posting .Woh I am thankful to find this website through google. “I was walking down the street wearing glasses when the prescription ran out.” by Steven Wright.

 67. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Appreciate it!

 68. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

 69. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 70. One other issue is when you are in a situation where you do not have a cosigner then you may really need to try to wear out all of your educational funding options. You’ll find many funds and other scholarship grants that will supply you with finances to assist with classes expenses. Thx for the post.

 71. Hello would you mind letting me know which hosting company you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price? Cheers, I appreciate it!

 72. Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice article.

 73. I’ll immediately grab your rss feed as I can’t find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me know so that I could subscribe. Thanks.

 74. An attention-grabbing discussion is worth comment. I think that it is best to write extra on this matter, it might not be a taboo subject but generally persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 75. I have been surfing on-line more than three hours lately, yet I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you probably did, the net will probably be much more helpful than ever before.

 76. Great write-up, I¡¦m normal visitor of one¡¦s site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 77. Also I believe that mesothelioma is a unusual form of cancer malignancy that is generally found in those previously exposed to asbestos. Cancerous cells form while in the mesothelium, which is a safety lining that covers the majority of the body’s organs. These cells typically form while in the lining on the lungs, belly, or the sac that really encircles one’s heart. Thanks for revealing your ideas.

 78. Wonderful paintings! That is the type of information that are supposed to be shared around the internet. Disgrace on Google for not positioning this publish higher! Come on over and talk over with my site . Thank you =)

 79. Just want to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just cool and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 80. Excellent blog right here! Additionally your website rather a lot up very fast! What web host are you using? Can I am getting your associate hyperlink to your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

 81. Thanks for every other magnificent article. Where else may anyone get that type of info in such an ideal way of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the look for such information.

 82. Throughout the grand pattern of things you receive an A with regard to effort. Exactly where you misplaced everybody was in your facts. As they say, the devil is in the details… And that could not be much more true right here. Having said that, let me reveal to you exactly what did do the job. The authoring is definitely highly powerful and this is most likely why I am making an effort to opine. I do not really make it a regular habit of doing that. Second, even though I can see a jumps in reasoning you make, I am not really certain of just how you seem to unite the details which help to make the actual conclusion. For right now I will subscribe to your point but trust in the future you connect your facts better.

 83. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Kudos!

 84. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog. An excellent read. I will definitely be back.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here