Opspattend gras en ronkende motoren in Lutjegast

1
76
lutjegast grasbaanrace 1

LUTJEGAST – Alweer voor de derde keer werden er afgelopen weekend grasbaanraces georganiseerd op de ijsbaan in Lutjegast. Opspattend gras en ronkenden motoren namen bezit van het anders zo rustige dorpje. Er was veel te zien voor de bezoekers. Om 10.00 uur begonnen de trainingen die om 12.00 uur gevolgd werden door de wedstrijden. Onder andere de klasses Toppertjes in de Dop, 50 cc, 65 cc, 85 cc, 125 cc, Shorttrack, Dames en Veteranen kwamen in actie en streden om de felbegeerde winst. Alle uitslagen zijn te vinden op www.vtbm.nl.

1 REACTIE

  1. Hello, i feel that i noticed you visited my web
    site so i got here to go back the choose?.I am attempting
    to find issues to enhance my website!I suppose its good enough to make use
    of a few of your concepts!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here