Fred Stol

4
167
Fred Stol 2013

Opnieuw is er een deel van de renovatie van sporthal Quicksilver S in Zuidhorn afgerond. Afgelopen week werd de nieuwe vloer in gebruik genomen en dat naar volle tevredenheid. “Ik heb er zelf ook direct op gespeeld”, vertelt wethouder en volleyballer Fred Stol. “Ik wilde er direct bij zijn als de eersten erop gingen, om te kijken hoe er gespeeld wordt en hoe ze reageerden op de kleur. Deze is niet meer donkergroen, maar fris, heldergroen, dus dat is even wennen. Maar het is echt een topvloer, van de grootste leverancier ter wereld. De oude was ook van hun, maar die was af en veerde niet goed meer. Die heeft het toch dik dertig jaar goed gehouden.” Waarschijnlijk gaan de renovatiewerkzaamheden nog tot het einde van het jaar verder. “De sporthal is aan een opknapbeurt toe en ook om de sporthal wordt het nu opgeknapt. We doen voornamelijk regulier onderhoud en richten ons op duurzaamheid. Daar heeft de raad ook naar gevraagd; als je het doet, doe het dan vooral duurzaam.” En dat gebeurt. “De douchekoppen worden vervangen en de ketel is opgedeeld in compartimenten. Vroeger moest je één grote ketel opstoken om ook maar een klein hoekje te verwarmen, nu heb je bijvoorbeeld voor twee kleedkamers één compartiment.” De investering zal zeker lonen. “De verlichting is vervangen voor duurzamere verlichting, dat scheelt per uur 2000 kilowatt. Dat is gelijk aan twee droogtrommels.”

4 REACTIES

 1. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit
  and sources back to your website? My blog site is in the exact same area of
  interest as yours and my visitors would definitely benefit from some of the information you present here.

  Please let me know if this ok with you. Many thanks!

 2. Hello outstanding website! Does running a blog such as this require a massive amount
  work? I have absolutely no understanding of coding but I had been hoping to start my own blog soon. Anyways,
  if you have any ideas or techniques for new blog owners please share.

  I understand this is off subject nevertheless I just needed to ask.

  Cheers!

 3. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get
  that “perfect balance” between usability and visual appeal.

  I must say you’ve done a amazing job with this. In addition, the blog loads extremely quick for
  me on Opera. Outstanding Blog!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here