Amazing Stroopwafels op Folk in de Wâlden Showfestival

0
108
OENTSJERK - Linde Nijland

OENTSJERK – Het sfeervolle Stania State in Oentsjerk is zaterdag 14 september het toneel van het ‘Folk in de Wâlden Showfestival’. Het belooft een gezellig en vrolijk festival te worden, vol verrassende muziek. Veel folkgroepen en singer-songwriters uit het Noorden van Nederland geven acte de presence, maar ook bekende folkartiesten als de ‘Amazing Stroopwafels’ en internationaal werkende artiesten als zangeres Line Nijland (opgegroeid in Gytsjerk) en de Bluegrass Boogiemen komen naar de Trynwâlden. De entree is dankzij steun van de Rabobank Burgum-De Lauwers en financiële ondersteuning van de stichting Vrienden van Folk in de Wâlden laag gehouden. Het festival begint om 13.00 uur en duurt tot 24.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd programma, en ook voor de inwendige mens wordt er op allerlei manieren gezorgd. Tussen 17.00 en 19.00 uur is er gelegenheid om te eten. De entree bedraagt 20 euro, voor kinderen tot en met vier jaar is het gratis en kinderen van 5-12 jaar wordt 10 euro voor gevraagd.