Rode hoofden voor leerlingen van Remmelt Booy School

0
94
Doezum school voor kika-1

DOEZUM – De leerlingen van de Remmelt Booy School in Doezum hebben afgelopen donderdag met de sponsorloop een prachtig bedrag bij elkaar gelopen. Een half uur lang in de benen en rode hoofden van inspanning leverde maar liefst 3100 euro op. Het bedrag is voor de Hanneke Maaiers-lopers uit het dorp. Onder aanvoering van dorpsgenoot Henk Zwier lopen groepjes wandelaars van dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 september iedere dag een deel van de Hanneke Maaiers route om geld in te zamelen voor KiKa. In totaal wordt er 168 kilometer afgelegd. Ook juf Grietje en juf Hennie van de Remmelt Booy School zetten hun beste beentje voor. Zij lopen mee in de laatste etappe van Oranjewoud naar Lemmer. En nemen dus nu een geweldig bedrag mee van de school. Of het totale streefbedrag van 20.000 euro gehaald wordt, wordt die zaterdag bekend gemaakt in de Steven. Er wordt verwacht dat de lopers tussen 16.00 en 18.00 uur hier terug zijn.

 

Doezum school voor kika-2

Doezum school voor kika-5

Doezum school voor kika-6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here