week 36

0
60

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 3 september tot en met 9 september 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Pas op met het uitgeven van geld. Hoewel uw financiële situatie er rooskleurig uit lijkt te zien, is er geen reden al uw reserves te verbrassen. In de toekomst kunt u ze wel nodig hebben.

STIER (22 april t/m 21 mei): U uit uw emoties niet graag en laat niet snel het achterste van uw tong zien, maar deze week voelt u grote behoefte aan uw geliefden duidelijke te maken hoe belangrijk ze voor u zijn.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een familielid komt met dé gouden tip om uw langgekoesterde wens in vervulling te zien gaan. U loopt direct over van enthousiasme, maar loopt daarbij ook bijna uzelf voorbij!

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Het valt de Kreeften niet mee om maat te houden. Wilt u eens ontspannen, dan hangt u direct een hele dag op de bank en als u erop uit wilt, zet u direct tot ver in de nacht de bloemetjes buiten.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Wanneer u worstelt met een grote klus komt er hulp uit onverwachte hoek. Hoe fijn dat ook is, zorg er wel voor dat u zich niet laat afleiden van het volbrengen van uw werkzaamheden.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wanneer een goede vriend(in) zijn/haar hart bij u uitstort, doet hij/zij dat vooral voor uw luisterend oor. En hoewel het u frustreert, heeft het geen zin uw eigen mening op te dringen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het is een goede week om een belangrijke stap in uw carrière te zetten. Deze week komt u namelijk beheerst en ambitieus over en kunt u zich zakelijk erg goed verwoorden.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een collega probeert u te imponeren en op die manier af te schrikken, zodat hij/zij uw plek kan innemen. Echter heeft hij/zij zich verkeken op uw sluwheid, waar u handig gebruik van maakt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Samenzijn met de mensen waar u om geeft, dat is waar de Boogschutters behoefte aan hebben. Maak het gezellig in huis, zet de barbecue nog eens aan en geniet met elkaar.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U voelt zich schuldig wanneer u deze week eens een heerlijk momentje voor uzelf pakt. Zet die schuldgevoelens opzij, anders kunt u er nog niet van genieten.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wees op uw hoede voor mensen die niet het beste met u voor hebben. Als u te goed van vertrouwen bent, zult u deze week lelijk op de koffie komen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Van uitstel komt afstel, beste Vissen. Heeft u grote plannen op het werk of wilt u uw huis eens grondig aanpakken? Ga ermee aan de slag, is het niet met de uitvoering, dan in elk geval met de planning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here