Win een meet & greet met Hans Kazàn

0
91
Hans Kazan

OPENDE – Het Baron Theater begint het nieuwe theaterseizoen direct met een klapper van een optreden. Welbekende goochelaar Hans Kazàn komt samen met Steven Kazàn met de show ‘de goochelaar & de gek’ naar Opende op zaterdag 7 september. Verbijsterende goocheltrucs worden op hilarische wijze onderbroken. Fascinerende magische trucs worden afgewisseld met onderhoudende (levens)verhalen en grappige sketches. Hoewel de show inmiddels bijna uitverkocht is, is er een goede reden alsnog kaarten te halen! Er is namelijk twee keer een meet & greet te winnen. Twee gelukkigen mogen samen met het gezin na afloop van de show kennismaken met Hans en Steven. Daarnaast is er ook nog een gesigneerde autobiografie te winnen. De prijzen worden verloot onder iedereen die een kaartje heeft gekocht. De show begint om 20.00 uur, kaarten kosten 14 euro per stuk. Reserveren kan via reservering@barontheater.nl of via telefoonnummer 06-42685092