Christelijk Mannenkoor Androphonia zoekt leden

0
73
DSK_STRK-p13.pdf - Adobe Acrobat Pro

GROOTEGAST – Het Christelijk Mannenkoor Androphonia uit Grootegast is op zoek naar nieuwe leden. De laatste jaren ziet het koor het ledenaantal teruglopen en om toch vierstemmig te kunnen blijven zingen, zijn nieuwe leden nodig. Op dit moment zijn met name de tweede tenor en de bariton onderbezet. Maar ook de eerste tenor en de bas zouden ondersteuning van jongere stemmen kunnen gebruiken. Het koor, nu bestaande uit 22 leden, zingt voornamelijk Nederlandstalige muziek. Een ieder die geïnteresseerd is, wordt van harte uitgenodigd om op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Schaapskooi van de Goede Herderkerk te Grootegast eens een repetitie bij te wonen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here