Eerste Wylde Tulpentocht Ternaard groot succes

0
141
FILMPJE - spiker ternaard

TERNAARD – Verzorgingshuis ‘Spiker’ in Ternaard organiseerde afgelopen zaterdag voor het eerst de wandel- en hardlooptocht ‘Wylde Tulpentocht’. De wandeltochten, die ’s ochtends van start gingen, waren een groot succes. Zo’n 170 mensen verschenen aan de start van de wandeltochten van 10, 20 en 40 kilometer. De hardlooptochten waren een beetje minder succesvol. Aan de start van de 10 kilometer hardlopen verschenen zo’n twintig mensen. De tocht ging zowel door dorpen als langs de Wadden en daarmee kregen de wandelaars en lopers een zeer gevarieerde route voor hun kiezen. Voor de bewoners van de Spiker was het eveneens een leuke dag. De start- en finish was bij de Spiker waardoor veel bewoners goed zicht hadden op de tocht.

 

FILMPJE - spiker ternaard 2

FILMPJE - spiker ternaard 3

FILMPJE - spiker ternaard 4