Dierenthema pleinfeest ’t Beukenootje zeer geslaagd

0
67
Pleinfeest t Beukenootje (2)

OLDEKERK – Bij Kinderdagverblijf ’t Beukenootje in Oldekerk vond het jaarlijkse pleinfeest plaats. Leidsters, stagières, ouders en vrijwilligers hadden er alles aan gedaan om het feest goed voor te bereiden. Vele ouders en kinderen kwamen tussen drie en vijf langs om te kijken wat er allemaal te doen was. Het thema ‘dieren’ werd op velerlei wijze toegepast. Er was een koe die gemolken kon worden, er paardje worden gereden op een paardje, de ezel kon worden voorzien van een staart en de olifant van zijn slurf. Er was een leuke quiz, een ballenbak, verschillende andere spelletjes en ook de inwendige mens werd niet vergeten. Veel kinderen waren leuk verkleed of geschminkt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here