DoMuKo in Duitsland in de prijzen gevallen

0
65
DOKKUM - Showband Domuko

DOKKUM – Showband DoMuKo is in het Duitse Bösel in de prijzen gevallen tijdens de Euromusiktage. De showbank deed mee aan twee onderdelen van dit concours; het onderdeel ‘mars/stilstaand’ en het onderdeel ‘show’. Wegens regen moesten de bands in plaats van op een veld buiten in een sporthal en een feesttent optreden. Ondanks dat dit wat ruimtegebrek opleverde was dit geen belemmering voor de meeste bands. De showband toonde eerst hun show ‘Remember Michael Jackson’, wat goed werd ontvangen door zowel de jury als het publiek. Daarna toonde DoMuKo ‘Candy’ van Robbie Williams. DoMuKo kreeg voor hun show ‘Remember Michael Jackson’ 80 punten toebedeeld. Op het onderdeel mars/stilstaand sleepte de band de eerste plaats binnen met maar liefst 98,6 punten. Ook Tambour Maître Klaas Poelstra werd beloond voor zijn prestaties. Hij kreeg een tweede plaats voor beste dirigent. Instructeur Jasper Doorten werd beloong met de eerste prijs voor beste dirigent op het onderdeel show.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here