Halfjaarlijkse Grote Verkoop Lichtpuntloods

0
63

KOLLUMERZWAAG – Op zaterdag 21 september wordt de halfjaarlijkse Grote Verkoop gehouden in de Lichtpuntloods in Kollumerzwaag. Deze bijzondere verkoop, die gerust één van de grootste van Noord-Nederland genoemd kan worden, wordt gehouden van 9.00 tot 16.00 uur. Er worden wederom duizenden mensen verwacht die af komen op een zeer grote en interessante voorraad gebruikte goederen. De verkoopruimte staan vol met allerlei artikelen. Er is onder andere te vinden: prima meubilair, bedden, huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten, gereedschap, schoenen, kleding, serviesgoed, boeken. Naast de verkoop kunt u een kop koffie of frisdrank nuttigen. Ook is er patat en heerlijke snert, een broodje gehakt en bruine bonen met spek verkrijgbaar. Het rad van avontuur is een publiekstrekker waarmee interessante prijzen te winnen zijn.

De Lichtpuntloods staat aan het industrieterrein Harm Smidswei 6 te Kollumerzwaag, voor informatie zie www.kringloophetlichtpunt.nl tel. 0511-441212 & 0511-441542. I.v.m. de voorbereidingen is de loods donderdag 19 september gesloten. De opbrengst is bestemd voor de Lichtpunt-Opvangboerderij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here