Op je eigen manier op, onder en vanaf de toestellen

1
109
Opende filmpje Freerunning-2

OPENDE – Freerunnen is ooit ontstaan als een ontsnappingstechniek die mensen in staat stelt zo snel mogelijk te ontsnappen en zich vrij en soepel door de ruimte te verplaatsen. Inmiddels is het een ware hype. Wie kent de filmpjes niet van waaghalzen die de stad als speelterrein gebruiken en zich niet gehinderd door hekjes, muurtjes of stoepjes overal langs slingeren? Voor wie het wat simpeler, en ook iets minder gevaarlijk, wil houden, is er ook freerunnen in de zaal. Afgelopen donderdag stond er een mooi parcours te wachten in Sporthal De Veste in Opende voor alle waaghalzen en nieuwsgierigen. Als eerste kwamen de juniors, groep 4 tot en met 8, in actie. Na een demonstratie van professionele freerunners, konden ook de jeugd van het voortgezet onderwijs hun kunsten vertonen. Op je eigen manier op, onder en vanaf de toestellen: het bleek een grote uitdaging. Maar wel eentje waaraan ze veel plezier beleefden.

 

Opende filmpje Freerunning-4

Opende filmpje Freerunning-5

Opende filmpje Freerunning-7

1 REACTIE

  1. Hey! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to
    me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here