Open Theatermiddag voor herhaling vatbaar

1
88
Open Theatermiddag Klaver 8

OPENDE – Voor het eerst heeft Theaterstichting Klaver8 haar deuren open gezet in het BaronTheater voor de jeugd om kennis te maken met de theaterlessen tijdens een Open Theatermiddag. Deelnemers volgden een open en gratis les, waarbij er met twee theaterdocenten diverse theateroefeningen werden gedaan. Vol enthousiasme heeft iedereen meegedaan en ook het publiek, waaronder de ouders en de wethouder van de gemeente Grootegast, heeft genoten.

Vanaf oktober 2013 start Theaterstichting Klaver8 met theaterlessen voor zowel een groep in de basisschoolleeftijd als een groep jeugd in de leeftijd van het voortgezet onderwijs. De eerste maanden ligt de aandacht op algemene theatertechnieken om vervolgens een voorstelling in te oefenen. Daarnaast is er aandacht voor techniek. Een technicus en een grimeur laten bijvoorbeeld zien wat er nodig is om theater te maken. Meer informatie via: info@theaterstichtingklaver8.nl.

 

1 REACTIE

  1. Hey! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
    Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things
    out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not
    sure where to start. Do you have any ideas or suggestions?
    With thanks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here