Praktijk voor persoonlijke groei introduceert nieuwe methode

0
76

ZUIDHORN – Op zaterdag 12 en 19 oktober, geeft Susan Eikenhout – van de Ploeg van de Praktijk voor Persoonlijke Groei een workshop Emotional Freedom Techniques (EFT). Deze snelwerkende methode kan worden gezien als de emotionele versie van acupunctuur. In plaats van naalden wordt er gebruik van lichte klopbewegingen op de meridianen (energiepunten) in het lichaam. Het is een goede methode bij doelen als afvallen of stoppen met roken en kan ingezet worden om stress te verminderen. De introductieworkshop EFT wordt aangeboden op zaterdag 12 en 19 oktober van 14.00 tot 16.00 uur uur in Zuidhorn aan de Gast 25. Kosten 5 euro p.p.  Aanmelden kan via 06 20 52 68 10. Zie voor meer informatie: www.praktijkvoorpersoonlijkegroei.info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here