Bijbelquiz in de Fontein

0
73

DOKKUM – Op dinsdag 12 november wordt in de Fontein te Dokkum de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld. Presentator van de NBG-Bijbelquiz is Liesbeth Brinkema- Hummel, regio coördinator van het NBG. De quiz wordt gehouden in het kader van de landelijke bijbelcampagne Wijs met de Bijbel met als thema ‘Wijze woorden van Paulus’. De quiz bevat dan ook vragen die op één of andere manier gerelateerd zijn aan Paulus. Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De quiz bestaat uit acht rondes met vijf (meerkeuze)vragen en een finaleronde. Er wordt gespeeld in teams van vier of vijf personen. U kunt zich als groep aanmelden. Het is ook mogelijk om u individueel aan te melden. Iedereen is welkom op 12 november. De avond begint om half 8 en zal rond half 10 afgelopen zijn. De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. Aanmelden kan tot 31 oktober. Dit kan bij de vrijwilliger van het NBG in uw woonplaats. Als u niet weet wie dit is kan het ook bij Ria Rispens rayoncoach NBG tel 0519-321409 of rispens1@tele2.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here