Nieuw schoolgebouw Opende gepresenteerd

0
133
Nieuwe school Opende

OPENDE – Gisteravond werd tijdens een speciale bijeenkomst een impressie van het nieuwe schoolgebouw in Opende gepresenteerd. De twee basisscholen in het dorp, OBS Het Kompas en CBS De Klister, zullen in de toekomst samen hun intrek hierin nemen. Wel blijven het twee aparte scholen met hun eigen identiteit, waarbij gekeken wordt hoe ze elkaar kunnen versterken. De impressie geeft een beeld van het bouwontwerp zoals deze er nu ligt. Het ontwerp komt van de hand van Grunstra Architecten bna Bolsward. Momenteel wordt de planologische procedure gestart en daarmee dus het vergunningenproces. Wanneer de daadwerkelijke bouw van start gaat, hangt af van hoe snel deze procedure wordt doorlopen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here