Theaterstichting Klaver8 speelt Jubileumhotel

1
109

OPENDE – Theaterstichting Klaver8 zal op 8 november om 20.00 uur een klassieke klucht van Ray Cooney op de planken brengen in het BaronTheater te Opende. De klucht is in een modern jasje gestoken en verhaalt over het het Tweede-Kamerlid Victor Weusink die met zijn vrouw Emma in een Haags hotel logeert. Door Emma naar een modeshow te sturen en zijn secretaris Bram een extra suite te laten reserveren in hetzelfde hotel, denkt Victor de handen vrij te hebben voor een avontuurtje met Sonja, één van de secretaresses van de Minster President. Maar het loopt uiteindelijk allemaal anders. Meer informatie is te vinden op facebook.com/theaterstichtingklaver8

1 REACTIE

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well
    written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post.
    I’ll definitely comeback.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here