Tientallen modelbouwers laten werk zien in It Maskelyn

0
81
Filmpje modelbouw 1

HURDEGARYP – Meer dan veertig modelbouwers kwamen zaterdag naar MFC It Maskelyn in Hurdegaryp voor de modelbouwdag. Deze modelbouwdag werd voor de vierde keer georganiseerd in Hurdegaryp. De bouwers lieten in de grote zaal zien hoe ze te werk gingen. Bezoekers konden zien hoe ze bouwden aan vliegtuigen, vrachtwagens en raketten. In het midden van de zaal waren reeds afgeronde projecten te zien, en op het podium waren modellen te zien van de vliegbasis in Leeuwarden. Ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden zelf ook bouwen aan vliegtuigjes en andere schaalmodellen. De organisatie van het evenement kon terugkijken op een geslaagde middag met veel bezoekers.

 

Filmpje modelbouw 2

Filmpje modelbouw 3

Filmpje modelbouw 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here