Wethouder Boerema ontvangt eerste exemplaar voetbalplaatjesboek

0
238
kolum voetbalplaatjes 2

KOLLUM – Voorzitter van VV Kollum Bauke Schat overhandigde maandagmiddag het eerste voetbalplaatjesboek van VV Kollum aan wethouder Jelle Boerema. Onder grote belangstelling werd het eerste exemplaar overhandigd. Het voetbalplaatjesboek is een gezamenlijke actie van de voetbalvereniging en de plaatselijke ondernemersvereniging. Vanaf 29 oktober kunnen klanten bij de deelnemende winkeliers voetbalplaatjes sparen. De opbrengst is bestemd voor de uitbreiding van de kleedboxen. Voor die uitbreiding van de kleedboxen is VV Kollum ook nog in de race bij een wedstrijd van de Klaas Jan Huntelaar Foundation. Op 20 december wordt bekend of zij van deze stichting een bijdrage krijgen voor uitbreiding van de kleedboxen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here