Consumentenbond verkiest Dokkum als één van Nederlands mooiste steden

0
108

DOKKUM – Dokkum is door de consumentenbond verkozen tot één van de vijfentwintig mooiste steden van Nederland. In het boek dat in oktober 2013 door de consumentenbond is uitgegeven, wordt Dokkum omschreven als prachtige historische stad, met een aantrekkelijke binnenstad, goed bewaarde vestingwallen en verrassende winkeltjes. De beschrijving van de consumentenbond sluit naadloos aan bij het binnenstadsplan dat vorige week door de werkgroep binnenstadsmanagement werd gepresenteerd. Een aantrekkelijke binnenstad is van belang voor de hele regio. Met een aantrekkelijke veelzijdige binnenstad blijft de regio een aantrekkelijk gebied om te vestigen als bewoner, maar ook als ondernemer en werkgever. “Het is onze stad en we hebben met ons prachtige historische centrum goud in handen. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om dit goud te laten blinken. Daarom organiseren we op maandagochtend 9 december een opschoonactie. Wij roepen iedereen, (ondernemers en inwoners) op om met ons de handen uit de mouwen te steken en zich aan te melden via binnenstadschoon@dongeradeel.nl”, aldus Titus Vogt, ondernemer en lid van de werkgroep binnenstadsmanagement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here