Dorpshuis ’t Trefpunt voorzien van zonnepanelen

10
181
Kollumerpomp - onthulling zonnepanelen

KOLLUMERPOMP – Zaterdag werden de nieuwe zonnepanelen van dorpshuis ’t Trefpunt in Kollumerpomp, die door de NAM waren gesponsord, officieel in gebruik genomen. Dit gebeurde in het bijzijn van afgevaardigden van de NAM, dorpsbelangen van de Noordoosthoek, Installatiebedrijf Damstra, de Gemeente Kollumerland, Stichting Dorpshuis ´t Trefpunt en veel Pompsters inwoners. De NAM organiseerde hiervoor een ontbijtbuffet. Daarna werden, onder zonnige omstandigheden, de nieuwe zonnepanelen officieel in gebruik genomen. Wiebe Kloppenburg, voorzitter van het plaatselijke belang van Kollumerpomp, vertelde hoe het idee van de zonnepanelen was ontstaan. Vervolgens mocht Martijn Zuidersma het lint doorknippen en daarmee een zonnepaneel onthullen. De NAM schonk het dorpshuis deze zonnepanelen in verband met het Social Investment plan. Wegens de gaswinning in de regio wil de NAM door middel van duurzame acties iets terug doen voor de regio.

 

10 REACTIES

 1. Everyone loves what you guys tend to be up too. Such clever work and exposure!

  Keep up the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.

 2. I will immediately snatch your rss feed as I can not to find your email subscription link or e-newsletter
  service. Do you’ve any? Please allow me realize in order
  that I could subscribe. Thanks.

 3. If some one wants expert view concerning blogging and site-building after that i suggest him/her to go to see this blog, Keep up the nice job.

 4. You’ve made some good points there. I looked on the web for additional information about the
  issue and found most individuals will go along with your views
  on this website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here