‘Oh, kom er eens luisteren!’

4
84
Surhuisterveen - harrepietenband

SURHUISTERVEEN – ‘Oh, kom er eens kijken!’ Niet als het aan de Harrepietenband ligt, in hun geval ging de kreet ‘Oh, kom er eens luisteren!’ meer op. Zaterdagmiddag stond de Harrepietenband in het centum van Surhuisterveen om het winkelend publiek te voorzien van een vrolijke noot. De band speelde voor het lieve vaderland weg, en veel bezoekers van het centrum bleven dan ook even luisteren naar de muziek van de band.

 

4 REACTIES

  1. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your web site provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here