Vol verwachting klopt zijn hart

3
129
Noardburgum - intocht

NOARDBURGUM – Vol spanning stonden tientallen kinderen zaterdagmiddag te wachten bij het nieuwe MFC De Balstien in Noardburgum voor de komst van Sinterklaas. De goedheiligman had een druk programma deze dag, en zou pas om 16.00 uur naar Noardburgum komen. Dj Hans Postma van de Superkidz Party wist de kinderen tot die tijd te vermaken met leuke Sinterklaasliedjes en gekke grappen. Zou Sinterklaas het nieuwe MFC wel weten te vinden? ‘Misschien moeten jullie Sinterklaas maar even laten horen dat jullie hier zijn!’ aldus Hans Postma. Geen probleem voor de kids. Zij schreeuwden de longen uit hun lijf, waarop de kindervriend hen verraste met een bezoek in het MFC.

 

3 REACTIES

  1. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and
    it has aided me out loads. I hope to give a contribution & aid different users like its
    helped me. Good job.

  2. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I in finding It truly useful & it helped me out
    a lot. I hope to provide one thing back and help others such as you aided me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here