Week 48

11
111

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 26 november tot en met 2 december 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Al langere tijd werkt u naar een bepaald resultaat toe, maar nu het dichterbij komt, vraagt u zichzelf af of het nog altijd is wat u voor ogen heeft. Soms loont het om doelen bij te stellen, een goede tip zal komen van een ouder familielid.

STIER (22 april t/m 21 mei): Als een roepende in de woestijn blijft u deze week uw mening verkondigen zonder ook maar enige reactie te krijgen. Pas in het weekend beseft u waar het fout gaat.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U beschikt over energie voor tien en verzet daarom bergen werk. Uw werkzaamheden concentreren zich vooral in en om het huis, dus van schoonmaak tot klusjes, u werkt het allemaal weg deze week.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Pas op dat u niet te impulsief te werk gaat de komende week. Een miskoop is snel gedaan en een verkeerde uitspraak kan u juist nu te makkelijk ontglippen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Problemen tussen u en uw geliefde blijken niet makkelijk op te lossen en sluimeren daarom de hele week in uw hoofd. Concentratieproblemen laten niet lang op zich wachten.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Beste Maagd, denk niet te luchtig over een gokje, want uw geluk raakt zo langzaamaan op. Wanneer een naaste u goede raad geeft, sla deze dan niet zomaar in de wind. Helemaal opvolgen hoeft u het niet, maar er zit zeker een kern van waarheid in.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het heeft geen zin om telkens zorgen te hebben voor de dag van morgen. Probeer bij de dag te leven en te genieten van wat u heeft, zonder daarbij te vrezen voor wat er kan komen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het lijkt wel alsof u deze week een engeltje op uw schouder heeft zitten. Op het nippertje redt u zich uit de meest lastige situaties.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Wanneer u om raad wordt gevraagd, houdt u een goede vriend(in) zonder pardon een spiegel voor. Hoewel het lijkt dat uw aanpak in eerste instantie slecht valt, verrast deze persoon u later in de week.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De Steenbokken zijn in staat negatieve gedachten los te laten en de zinnen te verzetten. De positieve ‘flow’ waar u in terecht komt, werkt door op alle fronten in uw leven.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Plannen die al lange tijd in de ijskast staan, kunnen daar eindelijk uitgehaald worden. De Watermannen hebben de mogelijkheid zichzelf te ontplooien of het nou is in een nieuwe functie, een andere hobby of wat voor uitdaging dan ook.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Maak het uzelf niet te makkelijk de komende week. Juist als u uzelf dwingt net een stapje verder te gaan, zult u gemakkelijk veel kunnen bereiken.

11 REACTIES

  1. Hello! I just want to give you a huge thumbs up
    for your great info you have here on this post. I’ll be returning to your site for more soon.

  2. I simply want to tell you that I am just new to weblog and actually savored this web site. Very likely I’m likely to bookmark your blog . You really come with very good well written articles. Thanks for sharing your webpage.

  3. hello there and thank you on your information – I’ve definitely picked up anything new from proper here. I did alternatively experience several technical issues using this website, as I skilled to reload the web site many instances previous to I may just get it to load properly. I were puzzling over if your web hosting is OK? No longer that I am complaining, however slow loading instances instances will very frequently impact your placement in google and could harm your high-quality score if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m including this RSS to my e-mail and could glance out for much more of your respective interesting content. Make sure you update this once more very soon..

  4. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  5. Yet another thing to mention is that an online business administration study course is designed for people to be able to well proceed to bachelor’s degree education. The Ninety credit diploma meets the other bachelor education requirements then when you earn your own associate of arts in BA online, you will get access to the most recent technologies on this field. Some reasons why students have to get their associate degree in business is because they are interested in the field and want to have the general schooling necessary before jumping right bachelor college diploma program. Thanks alot : ) for the tips you provide in your blog.

  6. Somebody necessarily help to make critically posts I might state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the research you made to create this actual put up amazing. Wonderful process!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here