Winnaar kerstpuzzel neemt prijs in ontvangst

0
116
Zuidhorn Opstal prijsuitreiking anita

STREEK – ‘Fijne kersdagen en een gezond Nieuwjaar’, dat was de oplossing van de kerstpuzzel van dit jaar. Uit de honderden inzendingen zijn vijf prijswinnaars getrokken. Anita Hoiting uit Doezum (foto) won de hoofdprijs, een heerlijk diner voor vier personen bij café restaurant De Opstal in Zuidhorn. Hoiting geeft aan erg blij te zijn met de prijs: “Ik heb nog nooit wat gewonnen.” Er zijn nog vier andere prijswinnaars blij gemaakt met kledingbonnen ter waarde van 25,00 euro van Joy. Dit zijn J. Faber uit Zuidhorn, M. Kruizenga-Berends uit Kornhorn, H. J. Rodenboog uit Grootegast en J. Mollema uit Zoutkamp. De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here