Alle hulp en zorg in huis met Zonnehuis Thuis 2014

8
260
image

Zonnehuis Thuis is de thuiszorgorganisatie van Zonnehuisgroep Noord. Zij biedt hulp bij het huishouden, begeleiding, persoonlijke verzor-ging, verpleging en nachtzorg. Zonnehuis Thuis kan, als onderdeel van Zonnehuisgroep Noord met diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg, alle gewenste zorg en hulp bieden. De wijkteams van Zonnehuis Thuis werken nauw samen met de collega’s en behandelaars van de woonzorgcentra, de zonnehuizen, en als cli-enten meer zorg nodig hebben, dan kan Zon-nehuis  Thuis dit voor hen regelen. Zonnehuis-groep Noord heeft in de provincie Groningen woonzorgcentra (zonnehuizen), restaurants en locaties voor dagverzorging, dagbehandeling en revalidatie. Zij zet zich al meer dan 40 jaar actief in voor de zorg. “Deze jarenlange ervaring vormt de basis voor Zonnehuis Thuis. Onze ervaren medewerkers en wijkteams staan 24 uur per dag, 7 da-gen per week, klaar met warme zorg en deskundige hulp! “ Dit zegt Ramon Snippe, één van de twee hoofden van Zonnehuis Thuis in het Westerkwartier en De Marne. “Wij bieden alles wat andere thuis-zorgorganisaties beloven en meer. Want wij zijn onderdeel van een grote zorgketen, een echt Groningse zorgorganisatie, al jaren vertrouwd dichtbij. Denk aan Zonnehuis Oostergast Zuidhorn, de Woonhavens in Zuidhorn en Grootegast, Zonnehuis de Wierde Grijpskerk, Zonnehuis de Marne Leens en Zonnehuis Olde Heem Kloosterburen.” Net als andere thuiszorgaanbieders werkt Zonnehuis Thuis ook met kleine wijkteams van ervaren en professionele verzorgenden, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Het streven is dat mensen zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen, met hulp van hun familie, vrienden en de thuiszorg. “Het uitgangspunt voor onze medewerkers is dat cliënten hun eigen leven inrichten en hun eigen keuzes maken. De medewerkers gaan uit van hun wensen en leefgewoonten en stemmen de ondersteuning en zorg daarop af. Vanzelfsprekend houden familie en vrienden hun eigen plek in het leven van de cliënten. Zij vormen samen met de medewerkers van Zonnehuis Thuis een zogenaamde ‘zorggemeenschap’ die vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen is opgebouwd. De medewer-kers staan naast de cliënt, denken mee en geven advies en ondersteuning. Dit geldt ook voor de partner of mantelzorger van onze cliënten. Zij willen er liever niet alleen voor staan. Wij staan ook voor hen klaar, klaar met advies en indien nodig met hulp.” U kunt de wijkverpleeg-kundigen rechtstreeks bellen: de wijkverpleegkundigen Zuidhorn via 06-43889963, Grootegast  en Grijpskerk via 06 5284 6382 en De Marne via 06 1410 2037. Meer informatie kunt u ook lezen op www.zonnehuisgroepnoord.nl.

8 REACTIES

 1. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each
  time a comment is added I get four e-mails with the same comment.

  Is there any way you can remove people from that service?
  Thanks a lot!

 2. After checking out a handful of the blog articles on your website, I really appreciate your technique
  of writing a blog. I book-marked it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Please visit my web
  site as well and let me know how you feel.

 3. Wonderful goods from you, man. I have take note your stuff prior to and you are simply extremely
  excellent. I really like what you have obtained here, certainly like
  what you’re saying and the best way through which you assert it.

  You make it entertaining and you still care for to keep it sensible.
  I cant wait to learn much more from you. That is actually a wonderful site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here