Bennie van Kammen erelid van De Maartenruiters

0
79

KOLLUM – Tijdens de jaarvergadering van PSV De Maartenruiters is vrijwilliger Bennie van Kammen erelid gemaakt. Van Kammen zet zich al meer dan twintig jaar voor de vereniging in. In 1993 heeft hij meegewerkt aan de bouw van de huidige accommodatie aan de Jumaweg. Daarvoor was hij al regelmatig te vinden achter de bar van de kantine, toen de Maartenruiters nog te vinden waren op het terrein ongeveer waar nu de Action is gevestigd. Veel leden en oud-leden herinneren zich nog die tijd dat er alleen buiten kon worden gereden en de pony’s bij Jappie van der Valle in de stal stonden.  Ook in de huidige accommodatie was Van Kammen vaak te vinden: hij runde jaren de kantine, bouwde noodzakelijke voorzieningen in de rijhal,  onderhield de bodem van de rijbak en er kon op altijd een beroep op hem worden gedaan. Voorzitter Jolanda Reitsma: ‘Bennie voelt zich nog steeds zeer verbonden met de Maartenruiters, en is altijd bereid om hier en daar een handje te helpen. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers zoals hij. Ik vind dan ook dat hij het erelidmaatschap dik verdiend heeft’. Van Kammen mocht naast het erelidmaatschap ook een vleespakket in ontvangst nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here