Bijzondere collecties geshowd bij Buitengewoon Buitenpost

0
102
buitengewoon buitenpost

BUITENPOST – Op twee zaterdag in mart werd bij Buitengewoon Buitenpost een modeshow georganiseerd. Zichtbaar werd er genoten van de modellen die met veel enthousiasme de nieuwe voorjaarscollectie showden. Vele kleuren, zachte pasteltinten, het gebruik van mooie natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en viscose maakten de show bijzonder. Leuk en apart waren ook de tijloze comfortabele schoenen van het merk Trippen, een Duits merk dat bekend staat om het materiaalgebruik en de comfortabele pasvorm. Wie de show bezocht kreeg een goed beeld van wat er in de winkel te koop is. Nieuwsgierig geworden naar de collecties? Kijk dan op www.buitengewoonbuitenpost.nl voor meer foto’s van de modeshow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here