De dag van de slager ook in Grijpskerk

0
67

GRIJPSKERK – Op donderdag 10 april vindt ‘de dag van de slager’ plaats, zo ook bij slagerij Boersema in Grijpskerk. Deze dag is in het leven geroepen om de Nederlanders (opnieuw) kennis te laten maken met de slagerij. Het thema is “de kunst van de slager”, want wat de slager maakt is “kunst”. Er komt heel wat bij kijken voordat een stukje vlees, worst of maaltijd bij de mensen thuis op het bord ligt. Om 10.00 uur en om 14.00 uur geeft onze chef slager Douwe van der Vaart een demonstratie half varken uitsnijden, hier kunt u zien waar uw schnitzel vandaan komt en waar uw karbonade van wordt gesneden. Tevens mag u deze dag ook eens achter in onze werkplaats kijken. De hele dag is er van alles te proeven en ook is er een prijsvraag en een kleurwedstrijd voor kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here