Maasbommel opent expositie van Hanny Massolt

0
113
Filmpje - expo1

KOLLUM – In het gemeentehuis van Kollumerland c.a. werd afgelopen vrijdag een expositie geopend van kunstenares Hanny Massolt, die woont in het buitengebied tussen Buitenpost en Kollum. De expositie werd voor de verandering niet geopend door de burgemeester, maar op verzoek van de kunstenares door wethouder Paul Maasbommel. Massolt en Maasbommel werkten langere tijd intensief samen in de kringloopsector. De gemeente Kollumerland c.a. organiseert iedere twee maanden een expositie in het gemeentehuis om daarmee kunstenaars uit de gemeente een podium te bieden en tevens te laten zien hoe trots de gemeente is op de vele goede kunstenaars. Van Hanny Massolt zijn schilderijen en keramiek te zien. De expositie is van 28 maart tot en met 9 mei te zien tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Het gemeentehuis is ’s middags gesloten, maar de expositie is tevens te bezichtigen op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 16.00 uur, op woensdag kan dit zelfs tot 19.30 uur.

Filmpje - expo2 Filmpje - expo3 Filmpje - expo4