Open Dag Rabobank op zaterdag 5 april

16
216

ZUIDHORN – Op zaterdag 5 april stelt Rabobank Noordenveld West Groningen haar deuren open van de kantoren Leek, Roden, Winsum en Zuidhorn. Op die zaterdag kunnen mensen bij deze Rabobank-kantoren vragen stellen over wonen en financieren, adviseurs demonstreren het gemak van mobiel- en online-bankieren en worden jonge klanten uitgedaagd om samen met hun ouder(s) een GPS spel te lopen. Rabobank Noordenveld West Groningen vernieuwt in 2014 haar dienstverlening. De bank volgt hierin de klant die steeds meer bankzaken virtueel regelt en vestigingen minder vaak bezoekt. De adviseurs van de Rabobank helpen mensen tijdens de Open Dag met het beantwoorden van vragen en begeleiden mensen die moeite hebben met internetbankieren. Daarnaast is op zaterdag 5 april de NVM open huizen route. Bezichtigen mensen die dag een huis? Dan kunnen zij aansluitend bij de bank hun vragen stellen op het gebied van financieren. De Rabobank Open Dag in Leek, Roden, Winsum en Zuidhorn start op zaterdag 5 april om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Meer info:
www.rabobank.nl/nwg.

16 REACTIES

 1. Good day! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good gains. If you know of any please share.
  Thanks!

 2. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you could do with some pics to drive the message
  home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
  An excellent read. I will certainly be back.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here