Rommelmarkt en een nacht zonder dak voor Tear

0
88

DROGEHAM – De traditionele rommelmarkt van het jongerenwerk ‘Faith’ van de PKN-kerk te Drogeham wordt gehouden op zaterdag 5 april bij gebouw ‘’De Fakkel’’ aan de Tsjerkebuorren in Drogeham van 7.00 uur tot 12.00 uur. Op vrijdagmiddag 4 april kunnen de inwoners van Drogeham hun spullen langs de weg zetten, de jeugd van Drogeham komt dan vanaf 17:00 uur deze spullen ophalen. De opbrengst is bestemd voor de actie ‘Nacht zonder dak’, waar de jeugd van Drogeham dit jaar aan meewerkt. Nacht Zonder Dak is een actie van Tear, waarbij een jeugdgroep één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. De opbrengst van de actie gaat naar straatjongerenprojecten van Tear. ‘FAITH’ hoopt met de opbrengst van de rommelmarkt en de actie een bijdrage te kunnen leveren aan het welslagen van dit project. Meer informatie over “Nacht zonder dak” is te vinden op www.nachtzonderdak.nl en www.tear.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here