Tijdens operatie familielid Dokkum ontdekken op de fiets

0
281

DOKKUM – Familieleden van patiënten die in ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum een liesbreukoperatie moeten ondergaan kunnen voortaan tijdens de ingreep Dokkum gaan verkennen per fiets. Het initiatief voor het ‘liesbreuk arrangement’ komt van Martijn Möllers, chirurg en staflid van De Sionsberg. Veel patiënten voor de liesbreukoperatie komen niet uit de buurt, maar van verder in het land. Zij nemen vaak familieleden mee, die gedurende de tijd dat de patiënt onder het mes gaat Dokkum kunnen verkennen. De familieleden krijgen bij restaurant Lekkernij gebruik maken van het ‘Liesbreuk Arrangement Menu’ dat wekelijks wisselt. Ook krijgen de familieleden van tevoren kortingsbonnen die zij kunnen gebruiken in het centrum van Dokkum. Het liesbreuk arrangement wordt mede mogelijk gemaakt door ondernemer Titus Vogt.