Zes nieuwe raadsleden in Achtkarspelen

0
83
Achtkarspelen - nieuwe raad

ACHTKARSPELEN – De gemeenteraad van Achtkarspelen is donderdag geïnstalleerd. Eenentwintig raadsleden legden tijdens de eerste raadsvergadering de eed of belofte af. De raad telt zes nieuwe raadsleden: Lydeke Zandbergen-Beishuizen (CDA), Jouke Spoelstra (CDA), Harjan Bruining (CDA), Yde van Kammen (FNP), Aafke Postma (PvdA) en Sierd Vegelin (GBA). De nieuwe gemeenteraad bestaat nu uit Lydeke Zandbergen-Beishuizen, Jouke Spoelstra, Harjan Bruining, Meindert Talma en Romke van der Wal (CDA), Marten van der Veen, Sjoerd Groenhof, Maaike Dotinga, Sake van der Meer, Tjibbe Brinkman en Yde van Kammen (FNP), Gerda Postma, Aafke Postma en Theun Nicolai (PvdA), Klaas Antuma, Ypie Spoelstra en Douwe van Oosten (CU), Max de Haan, Sierd Vegelin en Frans Hoekstra (GBA) en Lineke Kingma (VVD). In de nieuwe samenstelling vergadert de gemeenteraad voor het eerst op 3 april tijdens de informatiecarrousel. Deze openbare vergadering begint om 19.30 uur in het gemeentehuis in Buitenpost. Binne-Louw Katsma zette de nieuwe raadsleden samen met burgemeester Gerbrandy op de foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here