Brink Hypotheken & Financieel Advies: Persoonlijk en Dichtbij!

0
312
Brink hypotheken

GROOTEGAST – Met ruim twintig jaren ervaring in de branche Financiële Dienstverlening heeft Froukje Brink haar sporen ruimschoots verdiend. Deskundigheid zowel op het gebied van hypotheken als ook verzekeringen, financieringen, bank-/belastingzaken èn het belang van de klant voorop stellen is de basis van het nieuwe bedrijf aan de Hoofdstraat in Grootegast.
Froukje: ‘Ik probeer de klanten te bedienen zoals ik zelf bediend zou willen worden. Dit betekent bereikbaar zijn, korte lijnen, snel schakelen en heel belangrijk: doen wat je zegt. Ik ben altijd op zoek naar de beste oplossing en dat hoeft niet de makkelijkste te zijn. Daar waar banken zich steeds verder terugtrekken en minder goed bereikbaar zijn, vind ik het juist belangrijk persoonlijk en dichtbij te zijn.’ Aan de Hoofdstraat 116 in Grootegast vindt u alles onder één dak: U kunt óók binnenlopen wanneer u op zoek bent naar een aan- of verkoopmakelaar.