DERDE HELFT – WEEK 15

7
119

Je moet maar durven in deze tijd, maar Henk de Haan deed het. Hij verbrandde een schip achter zich. Niet zo maar een schip, nee de Rabobank nota bene. De voormalige voetbalprof van FC Groningen en BV Veendam vond het echter na 22 jaar welletjes, dat bankierswerk in de regio Noord-Groningen. Hij is als 51-jarige nu fulltime ZZP’er als eigenaar Henk Evenement’n, een bureau dat overigens al enige tijd in de lucht is en leuke dingen voor de mensen organiseert. Henk de Haan, op Twitter te vinden onder Henky007, kan zijn ei hierin pas echt kwijt. De Haan: ”Eigenlijk was ik nooit geknipt voor administratief werk. Nu kan ik me uitleven in werk dat beter bij me past.” Met Henk kunt u overal heen: wadlopen naar Schier, naar carnaval, skiën in Winterberg, naar de Tour de France of wat dan ook. Voor meer info: www.henkevenement’n.nl
De leden van de businessclub achter GasTerra Flames zouden ook met Henk de Haan op reis kunnen gaan, maar vooralsnog regelt commercieel manager Peter van der Molen hun tweejaarlijkse tripjes. Afgelopen weekeinde brachten de basketbalvrienden een bezoek aan Berlijn, waar wedstrijden van Hertha BSC en Alba Berlin – de basketbaltrots van de Duitse hoofdstad – zijn bezocht. Geen basketbalreis of we zien mr. Harm Jan Meijer (De Haan Advocaten) op de deelnemerslijst staan. En dat geldt ook voor Niek Entzinger van dezelfde firma, zoon van FC Groningens huisadvocaat Wim Entzinger. Wie er nog meer mee waren? Nou, Marion Arends (LM Advocaten), Marieke Panneman (Bossers & Cnossen), Frits Potze (ColliCare Logistics), Sebastiaan Kruger (BaSystemen), Henk Jansen (Technisch Centrum Jansen), Henk Bosman (Bosman Beheer), Armin Hietbrink (Kenneth Smit Training), Peter Lankreijer (Jack & Jones), Erik Greven (RSE Telecom & ICT), Peter Kampman (Insite Advies), Grietje Pasma (Topsport Noord Nederland), Bertil Sietsema (aannemer), Ronald Arkema (BDO accountants), Martijn Huisman (Clark ICT), Renz Langejan (idem) en Pascal Zeemering en Jos Langenhuizen van Smart IT Services. Ook mee was bestuurshervormer Ed Zijp, dus zal daarover ook ongetwijfeld gesproken zijn.
Waar ze eveneens met een nieuw bestuur bezig zijn, is op de Holy Grounds van GSAVV Forward. Maar dat gebeurt elk jaar, want dat zit ingebakken in de cultuur van de oudste studentenclub van Nederland. Inmiddels is er al een kandidaat-preses om Luciano de Vries op te volgen. Dat is Sander Ossenkoppele. Three Cheers!
Dat geldt zeker ook voor Marcel Pannekoek, die afgelopen weekeinde de gebraden haan in juweliersland was. En in Winsum. Want de voetballer van Viboa, voorheen ook professioneel actief bij FC Groningen en FC Emmen, nam in zijn juwelierszaak een veelpleger te grazen. Hij had de val, samen met zijn zus Annemiek, zelf  opgezet via een eigentijdse Whatts App-pool met collega’s in de driehoek Assen, Delfzijl, Heerenveen. Vervolgens werd Marcel Pannekoek hot in de media, De Telegraaf voorop. En zwaaide bijkans heel Winsum hem ín het voorbijgaan lof toe. ‘Goed gedaan jongen,’ was de meest gehoorde reactie.

7 REACTIES

 1. I do believe all of the ideas you’ve introduced to your post.
  They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts
  are too brief for newbies. May just you please extend them a bit from next time?
  Thank you for the post.

 2. Excellent post. I used to be checking constantly
  this weblog and I am impressed! Very helpful info specifically the ultimate part 🙂 I maintain such information a
  lot. I was looking for this certain info for a long time.
  Thank you and good luck.

 3. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
  I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉
  Cheers!

 4. We stumbled over here different page and thought I might as well check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to going over your
  web page again.

 5. Very nice post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly loved surfing around your blog posts.
  In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you
  write again very soon!

 6. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog.
  You have some really good articles and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some articles for your blog
  in exchange for a link back to mine. Please blast
  me an email if interested. Many thanks!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here