Eerste autocross van Autocrossclub Harkema een succes

0
88
Filmpje - autocross stynsgea 2

AUGUSTINUSGA – De nieuwe autocrossvereniging Autocrossclub Harkema organiseerde afgelopen zaterdag haar eerste autocross in een weiland bij Augustinusga. De nieuwe club is van plan dit jaar autocrosses te organiseren in Augustinusga, Surhuisterveen, Drogeham en Harkema. De eerste cross was een succes te noemen.
Mede dankzij het mooie weer kwamen er veel bezoekers naar de cross. Er werd gereden bij de Junioren, Sprint 2000, Keverklasse 1600, Damesklasse, Regioklasse, Standaardklasse 2000, Opstapklasse, Standaardklasse 1800 en de Vrije Standaardklasse. De prijsuitreiking werd ’s avonds gehouden in café Stynsgea.

Filmpje - autocross stynsgea 3 Filmpje - autocross stynsgea 4 Filmpje - autocross stynsgea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here